ΑΠΟΕΛ: Τα επόμενα κομμάτια στο παζλ!

Στον ΑΠΟΕΛ ο βασικός κορμός υπάρχει, όμως, είναι κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ που πρέπει να κλείσουν. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν τρεις ακόμη μεταγραφές, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Οι άμεσες  ανάγκες αυτή την στιγμή, είναι ο βασικός επιθετικός και ένας επιτελικός μέσος. Στην γραμμή κρούσης, όπου θα γίνει ολικό «λίφτινγκ», θα γίνει σίγουρα ακόμα μια προσθήκη. 

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Νταβίντ Γκαγιέγο, έχει στην λίστα του συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους και γίνεται προσπάθεια από την διοίκηση για να κλείσουν οι συμφωνίες όσο πιο σύντομα γίνεται. 

Μιλάμε για δύο θέσεις, πολύ σημαντικές και θα ήταν ιδανικό σενάριο για τον Ισπανό να έχει γεμάτο ρόστερ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας έτσι ώστε να γίνει καλύτερη δουλειά ενόψει επίσημων υποχρεώσεων.

Θυμίζουμε, πως μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν τρεις παίκτες. Ο Ευαγόρας Αντωνίου για να δώσει επιπλέων λύσεις στην άμυνα, ο Σέρχιο Τεχέρα που ουσιαστικά κάλυψε το κενό του Ντάλσιο και ο Τσάβι Κιντίγια που θα είναι η βασική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Σε αυτή την θέση, ως 2η επιλογή αναμένεται να είναι εκτός απροόπτου ο 19χρονος Βραζιλιάνος Βιτόρ Μεερ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο