«Είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό θα είναι σε κορυφαία κατάσταση»

Το εγκώμιο του Αλεξάντερ Κοκόριν έπλεξε για ακόμη μια φορά ο Αλεκσέι Σπιλέβσκι!

Ο προπονητής του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στη ρωσική ιστοσελίδα sport-express και αναφέρθηκε στον 33χρονο επιθετικό, ο οποίος την  περασμένη διετία αγωνιζόταν ως δανεικός στον λεμεσιανό σύλλογο και ανανέωσε τη συνεργασία του με την «ελαφρά ταξιαρχία».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σπιλέβσκι για τον Κοκόριν:

«Είμαστε σε τακτική επαφή με τον Αλεξάντερ. Ξέρει πολύ καλά το γιατί αυτή η σεζόν δεν ήταν εύκολη για εκείνον.

Τώρα είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στη νέα σεζόν. Σε 10 μέρες ξεκινάμε την περίοδο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Ελπίζουμε ότι ο Κοκόριν θα έρθει με άλλη διάθεση, επιθυμία και διαφορετική απόδοση.

Στο τελευταίο παιχνίδι, μετά από αρκετό καιρό έπαιξε 90 λεπτά και έδειχνε καταπληκτικός. Του είπα χαριτολογώντας: 'Αλεξάντερ, η σεζόν έχει ήδη τελειώσει'. Γέλασε και μου απάντησε: 'Την επόμενη σεζόν θα με βλέπεις έτσι σε κάθε παιχνίδι!' Το νιώθω και βλέπω ότι είναι ικανός για αυτό. Του έχω εμπιστοσύνη.

Βασιζόμαστε στον Κοκόριν ως βασικό παίκτη. Βλέπω ότι είναι μεγάλος δάσκαλος. Θα κάνει προετοιμασία μαζί μας για πρώτη φορά. Είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό θα είναι σε κορυφαία φυσική κατάσταση.

Το κυριότερο είναι ότι έρχεται με πόθο και χωρίς τραυματισμούς. Μπορεί να παίξει ακόμα και στα 33 του. Είναι λάθος να συγκρίνεις, αλλά ο ίδιος ο Κριστιάνο θα πάει στο Euro στα 39. Όλα εξαρτώνται από τον Κακόριν. Έχει ικανότητα, κλάση. Τι άλλο να πούμε;»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο