«Αύριο τελειώνει του Ντιακιτέ, πάμε για άλλες έξι προσθήκες»

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις στη Νέα Σαλαμίνα και τους στόχους της νέας σεζόν τοποθετήθηκε ο Χριστόδουλος Ιεζεκιήλ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του βαρωσιώτικου σωματείου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για...

...τους παίκτες από το εσωτερικό (Τόμοβιτς-Λέτσιακς): «Δυο ποδοσφαιριστές γνωσμένης αξίας. Γνωρίζουν όσοι ασχολούνται τι πρόσφεραν οι δυο αυτοί παίκτες. Δεν χρειάζονται πολλά για αυτούς. Η εμπειρία θα είναι πολύ σημαντική. Το ίδιο και ως ηγετικές μορφές. Αγωνίστηκαν σε πιο ανεπτυγμένα πρωταθλήματα. Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση».

...τον Μιχαήλ: «Είναι ελκυστικός προορισμός η Νέα Σαλαμίνα για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Είμαστε ιδιαίτερα θερμοί είτε με παίκτες από τις ακαδημίες είτε με μετέπειτα παίκτες. Παραδείγματα πολλά Κίσσας, Φράγκος, Παπαγεωργίου. Ο Μιχαήλ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, σε πολύ καλή ηλικία και θέλουμε φρεσκάδα και κίνητρο».

...τον Ντιακιτέ: «Είναι ένα θέμα που είναι ανοικτό και μέχρι αύριο θα έχουμε κατάληξη είτε θετική είτε αρνητική. Θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση». 

...το θέμα του τερματοφύλακα: «Ψάχνουμε δεύτερο τερματοφύλακα». 

...τον Κόστιτς: «Όλοι όσοι είναι στο κασέ μας, μας ενδιαφέρουν».

...το αν δίνεται προτεραιότητα κάπου: «Αναγνωρίζονται συγκεκριμένοι στόχοι και γίνονται οι προτάσεις. Δεν υπάρχει προτεραιότητα σε κάποια θέση».

...το πόσοι ποδοσφαιριστές υπολογίζεται να έρθουν: «Οι μεταγραφές μας δεν θα ξεπεράσουν τις εννέα. Αναμένουμε ακόμη έξι μεταγραφές». 

...τον στόχο της ομάδας: «Να παρουσιάσουμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα από πέρσι. Θα βλέπουμε αγώνα με αγώνα. Θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο