Αποκάλυψε ενδιαφέρον από το εξωτερικό!

Ο Kώστας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα μεταγραφικά: «Είναι σε φουλ ρυθμούς οι διεργασίες. Είμαστε λίγες μέρες πριν να επιστρέψουν οι παίκτες. Στόχος μας να έχουμε όσο πιο σύντομα γίνεται συμπληρωμένο το ρόστερ. Δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή. Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών».

Για τα μεταγραφικά σενάρια για Μουσούντα: «Η πολιτική του Άρη είναι να παίρνει ποδοσφαιριστές, να τους βελτιώνει και να τους μεταπωλεί. Όπως έγινε με Μπαμπίκα. Συνεπώς, αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες. Ο Μουσούντα είναι νεαρός και εξελίξιμος. Η πραγματικότητα είναι πως γνωρίζουμε ότι παρακολουθείτε από ομάδες τους εξωτερικού. Από την Ιταλία και του Κατάρ. Δεν έχουμε επίσημη πρόταση όμως».

Αν ενδιαφέρουν παίκτες εντός συνόρων: «Όλοι οι καλοί παίκτες μας ενδιαφέρουν, είτε είναι Κύπριου, είτε είναι ξένοι. Υπάρχουν συγκείμενα κριτήρια που έχει θέσει ο προπονητής και κινούμαστε βάσει αυτών».

Για τους δανεικούς και τις αποχωρήσεις: «Να πω ότι ο Άλεξ Σαρφό που ήταν δανεικός στην ΑΕΖ, θα επιστρέψει στην ομάδα και θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κορομά και Γιαντάλ θα δοθούν δανεικοί στην Krasava – ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα. Ο Ρουίζ επίσης θα δοθεί δανεικός σε ομάδα πρώτης κατηγορίας της Κόστα Ρίκα. Ο Φερνάντο και ο Λούκο δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία μας η οποία ολοκληρώθηκε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο