«Μέχρι το 2027 θέλουμε 1000 μέλη και δύο χρονιές στην α' κατηγορία»

Τους βασικούς πυλώνες στο τριετές πλάνο της νεοφώτιστης Ομόνοιας 29Μ παρουσίασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Αδάμος Ευσταθίου.

Ο εκτελεστικός γραμματέας και επικεφαλής του σωματείου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για...

...τη χθεσινή ΓΣ: «Πήγε αρκετά καλά με συζήτηση και ιδέες, τώρα και με την άνοδο μας ήταν αρκετοί που ήρθαν».

...την άνοδο: «Εντάξει, δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγινε η ομάδα, εμείς τα καταφέραμε και είμαστε εδώ. Είτε με 70 χιλιάδες, είτε με 1 εκατομμύριο προϋπολογισμό. Συζητήσαμε και χθες στην γενική συνέλευση το πλάονο που είχαμε. Πάμε με τριετές πλάνο, όπως και στο παρελθόν. Στα έξι χρόνια που λειτουργούμε καταφέραμε να βρεθούμε στην 1η κατηγορία. Τώρα μέχρι το 2027, θέλουμε να μεγαλώσουμε τον οργανισμό με 1000 ενεργά μέλη, να μεγαλώσουμε και οικονομικά για να είμαστε στην 1η κατηγορία. Το 2026-27 ελπίζουμε να είμαστε στην Α’ κατηγορία και να μην κινδυνεύσουμε. Με αυτό το πλάνο θέλουμε τα δύο από τα τρία χρόνια να είμαστε στην 1’ κατηγορία».

...το προπονητικό: «Έγιναν επενδύσεις, το αγοράσαμε το προπονητικό μας κέντρο, έχουμε κάνει αναβαθμίσεις και επιλέξαμε ό,τι μπορούμε να επενδύσουμε περισσότερο. Θα κάνουμε καινούργια γυμανστήριο και όργανα γυμανστικής, θα γίνουν βελτιώσεις όπως και νέοι χώροι».

...τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών: «Είχαμε ανανεώσεις και συνεχίζουμε να δούμε ποιοι θα μείνουν, 10 με 12 ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα δεν βιαζόμαστε για ενίσχυση, αλλά θα γίνουν μεταγραφές. Δίνουμε προτεραιότητα στον Κύπριο ποδοσφαιριστή, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, όμως θέλουμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο».

...την προετοιμασία: «Ξεκινά 1η Ιουλίου και τα εργομετρικά 28 Ιουνίου. Στο Πελέντρι θα γίνει η προετοιμασία, όπως και φιλικό με την ΑΕΛ. Στις 3 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη ανοικτή προπόνηση και θα προσπαθήσουμε και γι’ άλλα τρία φιλικά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο