«Έπεσαν» οι υπογραφές με Πουλλαΐδη, άλλαξε σελίδα η Ανόρθωση!

Νέα εποχή και επίσημα για την Ανόρθωση!

Την Πέμπτη (13.6) οοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη στην εταιρεία της Ανόρθωσης, καθώς έπεσαν σήμερα οι σχετικές υπογραφές.

Τούτου δοθέντος το σωματείο της Ανόρθωσης είναι εφ' εξής ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας.

Η σχετική ενημέρωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι έχουν υπογραφεί όλα τα έγγραφα που αφορούν στην μεταβίβαση των μετοχών της Οικογένειας Πουλλαΐδη στην Εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) Δημόσια ΛΤΔ προς όφελος του Συλλόγου.

Μια εξέλιξη που καθιστά τον Σύλλογο μεγαλομέτοχο στην Εταιρεία και παράλληλα διαγράφει κάθε οφειλή της Εταιρείας και του Συλλόγου προς την Οικ. Πουλλαΐδη. Συγκεκριμένα μεταβιβάζονται στον Σύλλογο Συνήθεις Μετοχές αξίας €6.778.520 και Champions Shares αξίας €2.960.000. Ταυτόχρονα διαγράφονται οφειλές του Συλλόγου προς την Οικογένεια Πουλλαΐδη ύψους €1.779.368,60 και της Εταιρείας προς την Οικογένεια ύψους €6.324.300. Η συνολική συνεισφορά της Οικ. Πουλλαΐδη ανέρχεται σε €17.842.188,60.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί την Οικ. Πουλλαΐδη για την μεγάλη προσφορά της προς την Ανόρθωση, οικονομικά και άλλως πως. Είμαστε βέβαιοι πως παρά την αποχώρησή της μετοχικά, η Οικ. Πουλλαΐδη θα παραμείνει δίπλα στο Σύλλογο στηρίζοντας την ιδέα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο