Ή κερδίζουν κι οι δύο ή χάνουν κι οι δύο

Με αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο που ανέρχεται (σύμφωνα με το transfermarkt) στα 1,5 εκατ., είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στη Χέιρενφεϊν, ο οποίος προφανώς δεν κύλησε όπως θα προσδοκούσαν και οι τρεις πλευρές, ο Λοΐζος Λοΐζου επιστρέφει στο «τριφύλλι».

Η περίπτωσή του μοιάζει με αυτήν του ελέφαντα στο κέντρο του δωματίου: όλοι τον βλέπουν, αλλά ουδείς μιλά γι’ αυτόν. Παραδόξως, μιας και η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη.

Ο 21χρονος καλοβλέπει τη μεταγραφή, οι «πράσινοι» δεν είναι αρνητικοί, αν προκύψει η απαιτούμενη αποζημίωση, αλλά με τη σεζόν που έχει πίσω του ο παίκτης η επικερδής πώλησή του μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός.

Προς το συμφέρον και των δύο πλευρών είναι η επαναφορά του Λοΐζου σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, στο σβήσιμο του μεγαλύτερου μέρους των απωλειών που έχει καταγράψει η μετοχή του, ευρωπαϊκές εμφανίσεις και εντός συνόρων επιδόσεις που θα αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών.

Υπό αυτό το πρίσμα η ερχόμενη σεζόν είναι μια τεράστια πρόκληση κι ένα γιγαντιαίο στοίχημα τόσο για την Ομόνοια όσο και για τον Λοΐζου. Ο παίκτης πρέπει να ανακτήσει διάθεση και κίνητρο, ο Βάλντας Νταμπράουσκας να διαμορφώσει το πλαίσιο, μέσα στο οποίο ο διεθνής άσος θα ξεδιπλώσει τις αρετές του.

Όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή τα δεδομένα, από αυτήν την υπόθεση ή θα βγουν και οι δύο πλευρές κερδισμένες ή αμφότερες χαμένες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο