ΑΕΛ: Το χρήμα που μπαίνει στα ταμεία και οι μαζεμένες μεταγραφές!

Από την μέρα που ανέλαβε η διοίκηση Κώστα Κωνσταντίνου στην ΑΕΛ, γίνονται πολλές ενέργειες που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν στο οικονομικό κομμάτι. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» συμφώνησαν εδώ και μέρες για μια πολύ καλή, χορηγική συμφωνία και πολύ σύντομα θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση. Επίσης, συγκεκριμένος επιχειρηματίας, βοήθησε οικονομικά την νέα διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας προσφέροντας ένα σεβαστό ποσό. 

Δεν θα ξεφύγει ο προϋπολογισμός της ΑΕΛ, όμως, το μεγάλο στοίχημα είναι να υπάρχει πλάνο έτσι ώστε οι παίκτες να πληρώνονται στην ώρα τους. Να μην δημιουργηθούν δηλαδή, προβλήματα μεσούσης της σεζόν. 

Οι κινήσεις αυτές δίνουν την δυνατότητα στο Δ.Σ να ενεργήσει καλύτερα και στο μεταγραφικό κομμάτι. Η προσοχή τόσο του προπονητή, Κρις Κόλμαν, όσο και του τεχνικού διευθυντή, Παναγιώτη Γιάννου, είναι η στελέχωση της ομάδας με ξένους και κοινοτικούς παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο.  

Αρκετές περιπτώσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να προκύψουν μαζεμένες ανακοινώσεις. 

Ως γνωστόν, επιστρέφει από δανεισμό ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Αντρέας Ιωάννου και μαζί με άλλους νεαρούς θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Όσον αφορά τους Μαρς και Ντέγοεστ, συνεχίζονται οι συζητήσεις με την διοίκηση για να βρεθεί η λύση και να αποχωρήσουν.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο