Ξεχώρισε για Κουλιμπαλί - το δίδυμο στα στόπερ

Ένα από αυτά που ξεχώρισαν από τα πρώτα φιλικά της Ομόνοιας επί πολωνικού εδάφους ήταν ο αρχηγός Κουλιμπαλί. Με την απουσία του Φαμπιάνο αλλά και τον Κούσουλο να είναι στον πάγκο και στις δύο αρχικές ενδεκάδες του Νταμπράουσκας, ο Κουλιμπαλί ήταν αυτός που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

 

Ο Σενού Κουλιμπαλί είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις με την Ομόνοια, θέλοντας φέτος με την παρουσία του να εξελιχθεί και να αποτελέσει βασικό στέλεχος στην προσπάθεια της ομάδας. Η τελευταία του επίσημη εμφάνιση στον τελικό κυπέλλου με την Πάφο μπορεί να έφερε μπόλικη μουρμούρα, όμως είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο restart και με τον Νταμπράουσκας στον πάγκο να πάρει τις ευκαιρίες που και ο ίδιος περιμένει. 

Μεγάλη τιμή για τον Κουλιμπαλί να παίρνει το περιβραχιόνιο, έχει ανάγκη και ο ίδιος μία καλή σεζόν χωρίς σκαμπανεβάσματα και αστάθεια. Θέληση και αποφασιστικότητα είναι τα δύο που θα βοηθήσουν τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό ώστε να έχει μία καλή πορεία με την Ομόνοια.

Με την απόκτηση του Ελάντερ που αγωνίζεται επίσης στο κέντρο της άμυνας ο ανταγωνισμός ανεβαίνει, όμως η λογική λέει ότι οι δυό τους θα είναι το δίδυμο στην άμυνα. Διαθέσιμοι και οι Λανγκ – Παναγιώτου με το μέλλον του πρώτου να μην έχει ξεκαθαρίσει...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο