Ξεκίνησε με όνειρα και ελπίδες – Πέντε ακόμη κινήσεις

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση για την Ομόνοια 29Μ, με τον κόσμο να στέλνει ήδη το πρώτο μήνυμα στήριξης των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Στόχος για φέτος είναι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παλεύει σε κάθε αγώνα για ένα θετικό αποτέλεσμα, ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Ήδη αποκτήθηκαν τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές (Ο 24χρονος μεσοαμυντικός Facundo Garcia, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Fernandez, ο 33χρονος τερματοφύλακας Reynet, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Rashaan Fernandes) συν ο Πάρης Ψάλτης, την ίδια στιγμή που πρόθεση είναι να αποκτηθούν ακόμη πέντε.

Αν και έχει μπει ένα χρονοδιάγραμμα για απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών τον Ιούλιο και δύο ακόμη τον Αύγουστο που κάποιες ομάδες θα δώσουν παίκτες ως δανεικούς, εντούτοις δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει στην πορεία, αναλόγως των εξελίξεων. Είναι άλλωστε τόσο ρευστά τα πράγματα σε μια μεταγραφική περίοδο που δύσκολα κανείς μπορεί να είναι απόλυτος.

Από εκεί και πέρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο δροσερό Πελένδρι, εκεί που θα «χτιστεί» η νέα Ομόνοια 29Μ.

Αυτή την στιγμή επικρατεί ένας άκρατος ενθουσιασμός και αγωνία και είναι απόλυτα λογικό, καθώς πρόκειται για μια ιστορική πλέον σεζόν για την ομάδα, με την ανυπομονησία να μεγαλώνει όλο και περισσότερο μέχρι την στιγμή της 1ης αγωνιστικής!

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο