Επίσημη θέση από ΑΕΚ για Τόνγκια - Τι ισχύει μεταγραφικά;

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου. 

Τα κυριότερα σημεία:

Για την επιστροφή στην Κύπρο: «Επιστρέψαμε το απόγευμα της Κυριακής, την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό και αύριο πετάμε για Αθήνα και για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό το οποίο θα μεταδοθεί από την Cablenet, ενώ θα επιστρέψουμε την Κυριακή και για το τελευταίο φιλικό με το ΑΠΟΕΛ μια περίπου εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο. Συνεχίζουμε την προετοιμασία και την σκληρή δουλειά, έτσι ώστε να κυλούν όλα ομαλά οι νέοι να ρποσαρμοστούν και να είμαστε έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις».

Για το σημερινό ματς και το ζευγάρι αντιπάλων: «Είναι ένα ιδιαίτερο ματς μεταξύ Πάξι και Ουνεντοάρα, εμείς θα τις παρακολουθήσουμε και παράλληλα θα ετοιμαζόμαστε γι’ αυτά τα ματς».

Για το πρόγραμμα: «Με τον Καπτούμ δεν έχουμε κάποια εξέλιξη, περιμέναμε τον Σουάρεθ που ενσωματώθηκε με την ομάδα. Μπήκε και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα. Όσον αφορά τον Ρόντεν είναι καταρχήν συμφωνία, τον περιμένουμε από εβδομάδας να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Ένας παίκτης που παίζει στη μεσαία γραμμή, αλλά έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά».

Για τα μεταγραφικά: «Είναι η θέση στην επίθεση αλλά και την άμυνα, έχουμε έξι προσθήκες και αναμένουμε πως θα καλύψουμε τα υπόλοιπα κενά».

Για το νέο κατάστημα«Έχουμε συνδυάσει το άνοιγμα του AEK Store με την κυκλοφορία των διαρκείας, το κατάστημα είναι στο γήπεδο κα΄τι που θέλαμε να κάνουμε».

Για τον Τόνγκια: «Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο