Τα αγωνιστικά για Ιδιάκεθ ενόψει Ομόνοιας

Έφτασε η ώρα που η ΑΕκ θ' ανοίξει ξανά τις πύλες της για το κοινό στην ΑΕΚ Αρένα, υποδεχόμενη αυτή τη φορά την Ομόνοια για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Λαρνακείς που χαίρονται ιδιαίτερα που η επανέναρξη του πρωταθλήματος τους φέρνει κόντρα στους "πράσινους" στην έδρα τους, αφού η αύρα που εκπέμπει το "στολίδι" της ΑΕΚ και η δυσκολία που αντιμετωπίζουν εκεί οι αντίπαλοι, θα τους δώσει μία ιδιαίτερη δυναμική.

Στην ΑΕΚ περιμένουν από τον κόσμο να δώσει αρκετή ώθηση, είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος εντός έδρας και όλοι αναμένουν ότι η χρονιά στο "φρούριο" θα μπει με το δεξί.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δύσκολα θα συμπεριλάβει τον Μόισοφ στην αποστολή αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ όλα δείχνουν ότι οι Πλάνας και Τολμές υπολογίζονται κανονικά. Ο πρώτος που εντάχθηκε κάπως αργοπορημένα στην ομάδα, έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ΑΕΚ, με τον Βάσκο τεχνικό να τον υπολογίζει. Προκύπτουν ευχάριστα νέα και για τον Ακοράν, με τον Ισπανό ν' ανεβάζει στροφές και με δεδομένο ότι απομένουν άλλες τέσσερις προπονήσεις, θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ιδιάκεθ ενόψει Ομόνοιας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο