''Κάποια πράγματα στην Κύπρο δεν δουλεύουν πολύ καλά...''

Ο  Ζντένεκ Φόλπρεχτ, πρώην αρχηγός της Πάφου που πλέον παίζει αλλού ως δανεικός (FC Fastav Zlín), παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της Τσεχίας.

Αναλυτικά:

– Η διοίκηση της Πάφου δεν σε ήθελε πλέον;

«Όχι, όχι. Στο τέλος του Αυγούστου μου είπαν ότι δεν θα είχα θέση στις διαθέσιμες θέσεις των ξένων και άρχισε να κοιτάζω για καινούρια ομάδα. Δεν θα ήθελα να ήμουν εκεί χωρίς να αγωνίζουμε. Πρώτα ήταν μία βελγική ομάδα αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Κοιτάζαμε με τον ατζέντη μου μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ήθελα να πάω στην Τσεχία και τελικά τα κατάφερα».

– Δεν κατανοώ γιατί δεν σε ήθελαν αφού ήσουν και ο αρχηγός την περασμένη χρονιά:

«Η κατάσταση άλλαξε από το 100 στο 0 για μένα. Πέρσι έπαιξα όλη τη χρονιά, ήμουν ακόμη και ο αρχηγός. Αλλά η Κύπρος δεν είναι ένας μόνιμος προορισμός. Κάποια πράγματα δεν δουλεύουν πολύ καλά. Από την περσινή χρονιά, μόνο ο Νέμετς έμεινε στην ομάδα. Ακόμη και αυτός δεν έχει σίγουρη θέση. Πέρσι τερματίσαμε 8οι και η διοίκηση το αξιολόγησε ως αποτυχία. Επίσης, οι δουλειές των ιδιοκτητών της Πάφου τα πάνε πολύ καλά και έτσι έφεραν αρκετούς σημαντικούς παίχτες στην ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ και την Ισπανί. Εκεί άρχισα να υποψιάζομται ότι δεν θα έμενα στην ομάδα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο