Αυτός ο θυμός μόνο για καλό να είναι

Επικρατεί θυμός στις τάξεις της Ομόνοιας για τα διαιτητικά λάθη στην ΑΕΚ Αρένα, όμως μπήκαμε σε νέα εβδομάδα και οι "πράσινοι" σε λίγες ημέρες θα υποδεχθούν σε νέο ντέρμπι τον Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είναι φυσιολογικός ο τρόπος αντίδρασης της επίσημης Ομόνοιας, όμως το παιχνίδι στην Αρένα δεν γυρίζει πίσω και όλοι θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά για το δύσκολο 90λεπτο που ακολουθεί με την Ομόνοια. 

Αυτό το αρνητικό συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις των "πρασίνων" πρέπει να μεταφραστεί σε κάτι περισσότερο θετικό το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ. Εξάλλου η εμφάνιση με την ΑΕΚ μόνο αισιόδοξα μηνύματα έστειλε, αν και οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ δικαιούνταν το κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι. 

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα που ανήκε στην ΑΕΚ, τα υπόλοιπα 75 λεπτά η Ομόνοια ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι, μία παρουσία που δίνει ελπίδες για το μέλλον. Στις τάξεις του κόσμου υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το ντέρμπι του Σαββάτου, στην Ομόνοια περιμένουν πολλές χιλιάδες στο ΓΣΠ, κάτι σχεδόν σίγουρο. Τα τελευταία 3 αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις πειστικές και ωραίες εμφανίσεις, ξεσήκωσαν τον κόσμο που περιμένει την 21η Σεπτεμβρίου για να δει την ομάδα του να παίζει ανάλογα το ίδιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλωνα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο