Ιδιακέθ: "Δεν είναι πρόβλημα ότι σκοράραμε μόνο με πέναλτι"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιακέθ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Ομόνοια. 

Αρχικά είπε:  "Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Πάντα στο Μακάρειο συναντάμε δυσκολίες και πρέπει να παίξουμε στο 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα οι ομάδες του Πάμπου Χριστοδούλου είναι αθλητικές και δυνατές. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο για να φύγουμε νικητές"

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:  "Έχουμε αναλύσει σε βίντεο με τους ποδοσφαιριστές τον τρόπο παιχνιδιού. Έχουμε διαπιστώσει αυτά που θέλαμε. Το καλό νέο είναι πως τα κακά πράγματα που βγάλαμε στο παιχνίδι μπορούν να διορθωθούν. Απο κει και πέρα κάναμε ένα πολύ καλό 20λεπτο που μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Μετά άλλαξε το παιχνίδι, αλλάξαμε και μεις. Μας δημιούργησε πρόβλημα η Ομόνοια με τις αντεπιθέσεις και πρέπει να το δούμε. Θα το βρούμε και στη συνέχεια. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Για το ότι η ομάδα σκόραρε μόνο με πέναλτι; "Δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα ότι σκοράραμε μόνο με αυτό τον τρόπο γιατί για να κερδίσεις πέναλτι σημαίνει μπαίνεις στη περιοχή του αντίπαλου"

Θα γίνουν αλλαγές στον αγώνα της Παρασκευής; "Έχουμε μεγάλο ρόστερ και μάλλον θα κάνω αλλαγές. Εκτός θα είναι ο Μόισοφ που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα του MRI για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο."

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο