"Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κι άλλους βαθμούς"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις:

Είναι άλλη μια δύσκολη αναμέτρηση σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Έτσι τα έφερε η κλήρωση και είμαστε υποχρεωμένοι να ανταπεξέλθουμε. Θα παλέψουμε για το καλύτερο.

Υπάρχουν προβλήματα με Μπεργικό και Ιμπραχίμ. Πολύ πιθανό να απουσιάζει ο Ράσιτς. Ο Τόρες δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και επιστρέφει ο Σιρόκ. Θα είμαστε πιο πάνοπλοι και θα έχει περισσότερες επιλογές ο Κόπιτς.

Θέλαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κι άλλους βαθμούς με ΑΕΚ και Απόλλωνα. Είμαστε αισιόδοξοι από την εικόνα που έβγαλε η ομάδα. Όσο κυλά ο καιρός, θα βλέπουμε μια καλύτερη Πάφο.

Αν είχαμε τους παίκτες πολύ πιο νωρίς θα υπήρχε χημεία. Ο λόγος που καθυστερήσαμε είναι για να μπορούμε να φέρουμε αυτά τα μεγάλα ονόματα στην ομάδα.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και βοηθάει πολύ. Θα έχουμε αρκετό κόσμο και με την Ανόρθωση. Ο κόσμος βλέπει ότι κάτι καλό γίνεται και όσο θα βελτιώνεται η ομάδα θα βλέπουμε περισσότερο κόσμο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο