Δεν είναι και το τέλος του... κόσμου

Οι ήττες πάντα για μία ομάδα είναι μέσα στο παιχνίδι, η Ομόνοια γνώρισε την πρώτη της ήττα στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης", όμως τίποτα δεν χάθηκε. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου μετά από αυτή την απώλεια, εξάλλου η ευθύνη είναι συλλογική. Όπως η ευθύνη στιγματίζει αρκετούς στις επιτυχίες, έτσι και στις αποτυχίες. 

Οι "πράσινοι" δεν τα κατάφεραν απέναντι στην αγριεμένη και παθιασμένη Πάφο και αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, δεν διατήρησαν το προβάδισμα που είχαν και στην τελική το... πλήρωσαν. Πάντα οι επόμενες ημέρες μετά από ήττα είναι δύσκολες, όμως με σωστή διαχείριση και αναγνώριση λαθών θα πρέπει στη συνέχεια να υπάρχει βελτίωση.

Η Ομόνοια παρουσιάστηκε εντελώς αλλαγμένη από τα προηγούμενα παιχνίδια, θα έλεγε κανείς αγνώριστη, όταν όμως πήρε το κεφάλι στο σκορ ήταν αναγκαίο να το κρατήσει αυτό όσο πίεση και αν έβαζε η γηπεδούχος ομάδα. Το σωστό για τη συνέχεια είναι να γίνει μία σωστή διαχείριση μετά από αυτό το παιχνίδι και να παρουσιαστούν στην 6η αγωνιστική μετά τη διακοπή, αλλαγμένοι προς το καλύτερο.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο