''Υπάρχει ακόμη ένα θέμα, για τον αδελφό μας Χρήστο...''

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, Fan Club Lakatamia, δια μέσου της ανακοίνωσης τους κάνουν κάλεσμα ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ και ζητούν από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια στήριξης του οπαδού της ομάδας, Χρήστου Ζαχαρίου.

Αναλυτικά:

"Αδέρφια, η ομάδα μας αυτή την Παρασκευή αγωνίζεται στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα στον οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Πρέπει για ακόμα μια φορά να δώσουμε το παρόν μας και με τον δικό μας τρόπο να σπρώξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην νίκη.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι όμως, υπάρχει ακόμη ένα θέμα! Ο αδελφός μας, Χρήστος Ζαχαρίου παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, παλεύει για να επιστρέψει πίσω στα 6 του παιδάκια και στην αγαπημένη του σύζυγο, παλεύει για να ξαναδεί την βασίλισσα μας να επιστρέφει στο θρόνο της. Με πρόσφατη απόφαση της η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει λαχνούς οικονομικής ενίσχυσης για την οικογένεια του Χρήστου. Εμείς, καλούμε όλο τον πράσινο λαό να δείξει για ακόμα μια φορά το μεγαλείο ψυχής του και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια για μια μικρή βοήθεια. Τους λαχνούς θα μπορείτε να τους βρείτε έξω από τις κερκίδες του ΓΣΠ πριν την έναρξη του αγώνα της Παρασκευής.

Η σκέψη μας είναι μαζί σου φίλε, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο