Δεν μπορεί να έχει παράπονο

Ο Χένινγκ Μπέργ βλέπει την ομάδα του να παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο στην ανασταλτική λειτουργία και δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος.

«Η ανασταλτική μας λειτουργία, ως ομάδα, είναι καλή και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί. Και φυσικά κάποιοι επιθετικοί τρόποι ανάπτυξης παρουσιάζουν βελτίωση και πιστεύω πως σε κάποια διαστήματα των αγώνων παίζουμε πάρα πολύ καλά. Επιθετικά κάποιες φορές δεν σκοράρουμε αρκετά, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργούμε, όμως είμαι σίγουρος πως τα γκολ θα έρθουν και όταν γίνει αυτό τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα» δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός. Τα έξι γκολ παθητικό σε εννέα παιχνίδια σαφώς και είναι ένας πολύ καλός αριθμός για την Ομόνοια, που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ τα προηγούμενα χρόνια από την κακή αμυντική γραμμή.

Ωστόσο, όπως ανέφερε και ο Μπεργκ, χρειάζεται να γίνουν περισσότερα πράγματα στην επίθεση, αφού τα 12 γκολ σε εννέα αγώνες δεν είναι και ο καλύτερος αριθμός. Οι πράσινοι φτάνουν μέχρι την αντίπαλη περιοχή και εκεί χρειάζονται ακόμα 1-2 πράγματα για να βρουν πιο εύκολα τον στόχο. Αν το κάνουν αυτό, σίγουρα η Ομόνοια θα παραμείνει στα ψηλά μέχρι το τέλος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο