Παν.Συ.Φι Απόλλων: "Προκλητικές διαιτησίες, ο θρύλος είναι εδώ"

Ανακοίνωση από τον Παν.Συ. Φι Απόλλων για το παιχνίδι με τον Εθνικό και την αντεπίθεση που κάνει η λεμεσιανή ομάδα. Τοποθέτηση και για διαιτησίες και δηλώσεις. 

Η ανακοίνωση των οργανωμένων:

"Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι εδώ μάγκες!

Η ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μας συνεχίζει την αντεπίθεση της σκορπώντας τρόμο σε κάθε αλλόθρησκο. Όσο σανό κι αν πουλάνε μερικοί στα προβατάκια τους, όση προπαγάνδα κι αν γίνεται εναντίον μας, όσους αρτηριοσκληρωμένους Σκαπούληδες κι αν χρησιμοποιήσουν για να μειώσουν τις επιτυχίες μας.. είμαστε εδώ κι εδώ θα παραμείνουμε! Να τους χαλάμε την γιορτή και τα όνειρα τους.

Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σαν τελικός. Δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ να μας βάζουν τρικλοποδιές και εμπόδια με σκοπό να φρενάρουν την πορεία μας. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια αποφασιστικότητα και με ακόμη μεγαλύτερη πίστη στις δικές μας δυνάμεις. Πάντα μόνοι μας ήμασταν. Ότι πετύχαμε το κερδίσαμε με το σπαθί μας. Με τον δικό μας ιδρώτα, με τον δικό μας αγώνα, με τις δικές μας θυσίες, ενάντια σε όλους και σε όλα! Γιατί απλά το αξίζαμε και αυτό είναι που δεν μπορεί να καταλάβει και να χωνέψει ποτέ κανένας τους.

Επόμενη πρόκληση το παιχνίδι της Κυριακής. Οι Σύνδεσμοι μας θα είναι ανοικτοί με όλα τα αλάνια να μαζεύονται από νωρίς στήνοντας το δικό μας πάρτι.

Τραγικές και προκλητικές διαιτησίες, απαρχαιωμένα στάδια που δεν πληρούν ούτε τα βασικά, 84 Φάκελοι από το 2011... κι όμως το παραμύθι συνεχίζεται! Ο ίδιος ο ΠτΔ αναφέρεται σε διεφθαρμένους παράγοντες, σε ανέντιμους διαιτητές και εγκληματικά στοιχεία. Κατά τ’ άλλα για όλα σας φταίνε οι οπαδοί..

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ
ΚΑΤΩ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο