Τρίτη και φαρμακερή, αλλά για ποιον;

Η ώρα της αλήθειας σημαίνει για την ΑΕΛ σήμερα στο «Τσίρειο», όπου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας.

Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-1) έριξαν την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ από την πέμπτη θέση και συρρίκνωσαν στον ένα βαθμό το προβάδισμά της από την Πάφο και στους τρεις από τη Νέα Σαλαμίνα, οι οποίες διεκδικούν επίσης ένα πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

Ο λεμεσιανός σύλλογος ορίζει τη μοίρα του, αφού με νίκη επί του προσφυγικού σωματείου θα τερματίσει στην έκτη θέση (ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των άλλων μνηστήρων), ωστόσο το πράγμα δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.

Ο Εθνικός προέρχεται από τρεις συναπτές νίκες απέναντι σε ομάδες της πρώτης εξάδας (Ομόνοια, Ανόρθωση στο πρωτάθλημα, Απόλλων στο κύπελλο), ενώ η ΑΕΛ μέσα στο 2020 έχει νικήσει στην έδρα της μόνον την Αλκή (κύπελλο) και τον Απόλλωνα (πρωτάθλημα).

Αν τριτώσει το καλό, όλα καλά. Αν όμως μετά τη Νέα Σαλαμίνα (2-1) και την Ομόνοια (1-1) περάσει και τρίτη ομάδα μέσα στο 2020 δίχως ήττα από το «Τσίρειο», τότε οι «λέοντες» θα κινδυνεύουν άμεσα να απομείνουν με το κύπελλο ως μοναδική διέξοδο για την Ευρώπη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο