Η προπώληση του Πάφος-Ανόρθωση

Τις λεπτομέρειες της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ανόρθωση ανακοίνωσε η Πάφος FC.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΠΑΦΟΣ FC LTD ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, ΠΑΦΟΣ FC – ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 1/09/2018 και ώρα 20:00 στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται αύριο Πέμπτη 30/09 καθώς και την Παρασκευή 31/09 από τις 9.00 έως και τις 18:00 , στα νέα γραφεία της PAFOS FC, Λόρδου Βύρωνος 2, όπου και συνεχίζεται και η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας. 
Για τους φίλους της ομάδας μας εισιτήρια θα προπωλούνται και στα εκδοτήρια της Αίθουσας ‘’Αφροδίτη’’ πριν την έναρξη του αγώνα όπου θα γίνεται και η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ από τις 9:00 έως τις 20:00. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18.00.

Οι φίλοι της Ανόρθωσης θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τις 17:00 στα εκδοτήρια του Σταδίου τα οποία βρίσκονται στην πλευρά της κερκίδας των γηπεδούχων (Δυτική).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν. 
Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!

Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου. 
Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης την Ανατολική.

Όλοι ραντεβού στο γήπεδο γιατί... #ΠάφοςΕίσαι !

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο