Όταν δεν μπορείς να σκοτώσεις το παιχνίδι...

Έτσι είναι, όταν δεν σκοράρεις ένα δεύτερο γκολ για να μπορείς στην τελική να σκοτώσεις το παιχνίδι, τότε η ζυγαριά δεν θα γέρνει υπέρ σου, αλλά υπέρ του αντίπαλου. Έτσι έγινε και στο Πάφος-Ανόρθωση. Η Ανόρθωση ναι μεν ήταν μπροστά με το γκολ του Ράγιος, όσο όμως το χρονόμετρο κυλούσε δεν ήταν υπέρ τους, αφού φαινόταν ότι υπήρχε μεγάλη δυσκολία στο να επιτευχθεί ένα δεύτερο γκολ. 

Ο Ντούρις έμοιαζε χαμένος, αφού πέραν της φάσης στο 44ο λεπτό και της έμπνευσης του να κρεμάσει τον Μολ, δεν έδειξε κάτι άλλο. Υπήρχαν ευκαιρίες δεν μπορούμε να πούμε, όταν όμως η μπάλα βλέπεις ότι δεν μπορεί να καταλήξει στα δίχτυα, τότε θα πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να διατηρήσεις το προβάδισμα σου. Κάτι που δεν έγινε από πλευράς "Κυρίας", με την Πάφο να την πανικοβάλει και την Ανόρθωση να χάνει κάπως τη ψυχραιμία της στο παιχνίδι και να έρχεται δικαιολογημένα και η ισοφάριση, με το Ρόνι Λέβι ν’ αφήνει στην Πάφο τους δύο πρώτους χαμένους βαθμούς. 

Η Ανόρθωση πλήρωσε και το «άγνωστο» της Πάφου, αφού η ομάδα του Πρέσλι δεν έκανε ιδιαίτερα φιλικά στην Κύπρο, αφού το μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ήταν στη Σλοβενία, με τον Λέβι να στήνει μία Ανόρθωση βάση της απόδοσης στην 1η αγωνιστική στο Μακάρειο, γι’ αυτό εξάλλου είδαμε και τον Μικελντάτζε να παίρνει φανέλα βασικού. Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο από τους πιο δραστήριους, στο β’ όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη γι’ αυτό και αντικαταστάθηκε.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο