"Κοντά στις 5 χιλιάδες τα διαρκείας, ο κόσμος στήριξε αυτή την προσπάθεια"

"Στο παιχνίδι με την Ένωση περιμένουμε την Ομόνοια να το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω", ανέφερε ο Ανδρέας Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο για το δεύτερο παιχνίδι των "πρασίνων". Δείτε τι είπε για τους τραυματίες και γιατί ο Ολίβα προτίμησε η ομάδα του να μην κάνει φιλικό με ομάδα της Κύπρου.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

«Είναι μία ιδιαίτερη περίοδος, υπάρχουν συνθήκες στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε, όπως τακτική και φυσική κατάσταση. Κάποιοι είχαν την ευκαιρία να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς του. Έγινε προσπάθεια να κάνουμε φιλικό με ομάδα του εξωτερικού, όμως δεν κατέστη δυνατό. Αντί για φιλικό με κυπριακή ομάδα, ο προπονητής μας προτίμησε οικογενειακά διπλά για να είναι όλοι σε φόρμα.

Ορισμένα στοιχεία, όπως η ομοιογένεια και ο ρυθμός μπορείς να τα αποκτήσεις μέσω των επίσημων παιχνιδιών και αυτό θα γίνει πιο μετά. Σταδιακά θέλουμε να αυξάνεται η χρονική διάρκεια της απόδοσης μας. Μαζί με την ομοιογένεια πρέπει να έρθουν και άλλα στοιχεία. Στο παιχνίδι με την Ένωση περιμένουμε την Ομόνοια να το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω απ' ότι την είδαμε με την Αλκή.

Ο Λόρα είναι σε καλό επίπεδο, έκανε προετοιμασία στην Ισπανία με την προηγούμενη ομάδα του Μόντες και θα δούμε αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Ένωση. Ο Αλμπίν σημείωσε σημαντική βελτίωση, έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τον ίδιο και ο ίδιος θέλει να προσφέρει, εργάζεται με συνέπεια και επιμονή, αναμένουμε την επιστροφή του.

Ο Μότα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ανάλογα με την ετοιμότητα του θα επαναξιολογηθεί το αν θα επανεγγραφή τον Ιανουάριο. Ο Χριστοφή δύσκολα θα είναι έτοιμος με την Ένωση, ο Κατελάρης δουλεύει σκληρά για την επιστροφή του. Γίνεται αξιολόγηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ολοκληρώθηκε. Ο Παπασταύρου έχει επιστρέψει στην Αμερική, θα έρθει ξανά σε μεταγενέστερο στάδιο. Παρακολουθεί συνεχώς την δραστηριότητα της ομάδας, δεν αφήνει τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος. Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε είναι ότι τα διαρκείας είναι κοντά στις 5 χιλιάδες και μέχρι το παιχνίδι με την Ένωση θα αυξηθεί ο αριθμός τους. Ο κόσμος στήριξε αυτή τη νέα προσπάθεια, οι προσεγγίσεις τους είχαν ωριμότητα, αναμένουμε μεγαλύτερη προσέλευση από την πρεμιέρα.

Γι' αυτό τον μοναδικό κόσμο, θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα και να χαίρεται, να είναι ένας χώρος που να μπορεί να φιλοξενήσει όλους τους φιλάθλους».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο