Εισιτήρια με κάρτα φιλάθλου και στην Ευρώπη: «Είχαν σκοπό να κάνουν ζημιά στον Απόλλωνα»

Mε ανακοίνωση του ο Απόλλωνας καταφέρεται εναντίον των οπαδών του για ενέργειες που όπως τονίζει, σκοπό είχαν να πλήξουν την ομάδα, και ανακοίνωσε μέτρα που θα πάρει.

Αναλυτικά:

Οι ενέργειες χθες βραδυ στο Ολύμπικο μιας μικρής μερίδας που θέλουν να "αποκαλούνται" οπαδοί ομάδας και δη του Απόλλωνα Λεμεσού, είναι απαράδεκτες και τις καταδικάζουμε απερίφραστα. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι αλλά και ταυτόχρονα αποφασισμένοι, να μην επιτρέψουμε να επαναληφθούν ίδια ή παρόμοια θλιβερά και προσβλητικά για όλους μας, γεγονότα.

Αυτό που ξεκάθαρα διαπιστώνεται είναι ότι οι ενεργείες αυτών των προσώπων ήταν εσκεμμένες και στόχο είχαν τη πρόκληση ζημιάς στην Ομάδα μας.

Αν σκεφτεί, δε κάποιος ότι ήταν πολύ καλά γνωστό σε όλους ότι η Ομάδα μας ήταν υπότροπη, λόγω προηγούμενων επεισοδίων (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) , γίνεται αντιληπτό ότι το χθεσινό περιστατικό είναι σοβαρότατο ζήτημα και η Διοίκηση μας δεν πρόκειται να μείνει άπραγη.

Είναι πραγματικά αδιανόητο και αδυνατούμε να αντιληφθούμε πως και γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην Ομάδα μας, η οποία, χθες, για μια ακόμη φορά έθελξε με την εμφάνιση της και έλαβε ευμενή σχόλια από φίλους κι αντιπάλους.

Επειδή κάποιοι μάλλον έχουν παρεξηγήσει ή δεν έχουν αντιληφθεί τις θέσεις και τις προθέσεις της παρούσας διοίκησης, σε σχέση με την έκδοση κάρτας φιλάθλου και την εν γενεί πάταξη της βίας από τα γήπεδα μας, μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έλαβε χώρα αμέσως μετά τον χθεσινό αγώνα, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

(1) Την απαραίτητη ταυτοποίηση των στοιχείων/παρουσίαση  κάρτας φιλάθλου για την έκδοση εισιτηρίου όλων όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά την Ομάδα στους Ευρωπαικούς αγώνες στο εξωτερικό.

(2) Τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων και ενεργειών ούτως ώστε όλοι όσοι συνελήφθηκαν χθες από την Αστυνομία της Ρώμης να αποκλειστούν από το να εισέρχονται στο γήπεδο σε αγώνες της Ομάδας μας.

(3) Την εξέταση του θεματος για την ενδεχόμενη λήψη νομικών και άλλων μέτρων εναντίον των προσώπων που συνελήφθηκαν χθες για οποιεσδήποτε ζημίες ήθελε υποστεί η Ομάδα, είτε καταβάλλοντας μεγάλο πρόστιμο, είτε με άλλη μορφή.

(4) Ανάληψη πρωτοβουλίας για εκκίνηση διαλόγου και συζητήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για εξεύρεση τρόπων εναλλακτικών και άλλων για πάταξη της βίας στα γήπεδα για την όσο δυνατή προστασία των συμφερόντων του Απόλλωνα Λεμεσού. 

Η περίοδος χάριτος, για όλους όσοι νομίζουν ή πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν τη δίκη τους ατζέντα, θέτοντας ψευδόδιλήμματα και εξαγγέλουν δήθεν ´αντιστάσεις´ με σκοπό να κάνουν ζημιά ή να ακυρώσουν το έργο της Διοίκησης που νυχθημερόν παλεύει για τη προάσπιση των συμφερόντων της Ομαδας μας, έχει τελειώσει.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους υγιώς σκεπτόμενους Απολλωνίστες που εκφράζουν τη χαρά και την περηφάνια τους για την πορεία της Ομάδας μας, τόσο στα γήπεδα της Κύπρου, όσο και της Ευρώπης αλλά και την μετάβαση της σε υψηλά επίπεδα σε όλους τους τομείς και όσους πραγματικά νοιάζονται για το μεγαλείο του Απόλλωνα, να στηρίξουν έμπρακτα την Διοίκηση στις αποφάσεις που έχει λάβει και μαζί τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας, αρχίζοντας από τον επόμενο αγώνα της Ομάδας μας την  Δευτέρα.

Διοικητικό Συμβούλιο 
Απόλλωνα Λεμεσού

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο