«Είμαι με τους παίκτες 100%, την ευθύνη την έχω αποκλειστικά εγώ»

Μετά την τραγική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ και την ήττα με 5-2, ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων Γιώργος Κωστή ανέλαβε 100% την ευθύνη.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Για εμάς είναι δύσκολη μέρα. Για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τέτοιο σκορ. Την αποκλειστική ευθύνη για την ομάδα την έχω εγώ και πρέπει να δούμε με τη διοίκηση όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα για να καταφέρουμε να εκπέμψει η ομάδα την υγεία που αρμόζει στον ΑΠΟΕΛ.

-Για το παιχνίδι τι να πω; Όταν δέχεσαι τρία γκολ αλλάζουν τα πάντα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Δυστυχώς σε κάθε φάση δεχόμασταν γκολ. Πρέπει να δούμε όλοι μαζί την κατάσταση, με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρουμε την υγεία στην ομάδα.

-Για μένα η αμυντική λειτουργία ξεκινά από την επίθεση και η επιθετική λειτουργία ξεκινά από την άμυνα. Δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ. Όταν είσαι 3-0 πίσω είναι δύσκολο να αντιδράσεις.

-Η αμυντική συμπεριφορά εξαρτάται από όλη την ομάδα. Έκανα την κίνηση αυτή με τον Νούνο. Να έχουμε καλύτερη ανάπτυξη από την άμυνα.

-Εμείς πρέπει να συζητήσουμε για την κατάσταση και να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις που να εκπέμψουν υγεία στην ομάδα.

-Είναι αδικαιολόγητό να δεχθούμε τρία γκολ τόσο εύκολα. Σημαίνει ότι κάτι δεν κάνουμε καλά γενικά.

-Δεν υπάρχει πρόβλημα απειθαρχίας στην ομάδα. Υπήρχε πρόβλημα συγκέντρωσης. Ήταν η ημέρα τέτοια, δεν ξέρω τι να πω.

-Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες. Είμαι με τους παίκτες 100%. Την ευθύνη την έχω αποκλειστικά 100% εγώ. Θα συζητήσω με τη διοίκηση πως θα προχωρήσω παρακάτω.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο