Ο ΚΟΑ στηρίζει το Αγροτικό ποδόσφαιρο

Στο πνεύμα των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διοργάνωσε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 τελετή, στην οποία επέδωσε την ετήσια χορηγία στις έντεκα Ομοσπονδίες μέλη της ΣΤΟΚ. Η χορηγία ύψους €330.000, θα κατανεμηθεί στα 164 σωματεία μέλη των Ομοσπονδιών και στις 6 Ακαδημίες των Σωματείων τους, καθώς και στην ίδια τη Συνομοσπονδία.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης στο χαιρετισμό του στάθηκε ιδιαίτερα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Αγροτικά Σωματεία στην περίοδο αυτή της πανδημίας, τονίζοντας τα εξής: «Ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες που περνούν τα Αγροτικά Σωματεία. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, εξαιρετικά δύσκολη περίοδος. Δυστυχώς η πανδημία έχει επηρεάσει και τον αθλητισμό μας, όπως όλους τους τομείς της ζωής μας. Για αυτό θα πρέπει εσείς που ηγείστε των σημαντικών αυτών πυρήνων του Αγροτικού ποδοσφαίρου να κρατήσετε τη σημαία ψηλά. Εάν υποσταλεί η σημαία σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, τότε έχουμε χάσει όλο το παιγνίδι.

Όχι μόνο την υγεία μας, αλλά και το ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο». Ο κ. Μιχαηλίδης είπε επίσης, ότι το ΔΣ του Οργανισμού παρά τη μείωση του προϋπολογισμού κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και διατήρησε τη χορηγία προς την ΣΤΟΚ στα ίδια επίπεδα, χωρίς καμία μείωση. Καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης, συγχάρηκε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ για το αξιόλογο έργο που επιτελούν με την προώθηση και προβολή του αθλητισμού στην ύπαιθρο.

Ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου, αφού ευχαρίστησε τον ΚΟΑ, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής: «Η διαχρονική και ποικιλότροπη οικονομική βοήθεια του Οργανισμού προς τα Σωματεία μέλη μας, εκφράζει για ακόμα μια φορά έμπρακτα το ενδιαφέρον, την εκτίμηση του Προέδρου και των μελών ΔΣ ΚΟΑ και της Πολιτείας γενικότερα προς το κυπριακό αγροτικό ποδόσφαιρο και η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη. Παραλαμβάνοντας σήμερα τις επιταγές της ετήσιας χορηγίας, μαζί με τις ευχαριστίες μας, σάς διαβεβαιώνουμε ότι τα Σωματεία μέλη μας, θα την αξιοποιήσουν με τον πλέον παραγωγικό και ορθό τρόπο, γιατί την έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη στις δύσκολες αυτές μέρες, λόγω της πανδημίας».

Στην τελετή εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστη και το μέλος ΔΣ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης και ο λειτουργός Κώστας Κακόψητος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο