Ο Τσίκινης για τις αμφισβητούμενες φάσεις των δύο ντέρμπι!

Ο πρώην Ελλαδίτης διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, μίλησε στην εκπομπή Super Monday της Digital Tree και ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

ΦΑΣΗ 1/ (00:11) ΑΚΥΡΟ τέρμα Απόλλωνα: "Η θέση του βοηθού δεν είναι σωστή, έμεινε πίσω, δεν είναι στην ίδια ευθεία άρα δεν έχει καλή οπτική. Έχω έναν ενδοιασμό αν είναι οφσάιντ ή όχι. Πολύ οριακή φάση. Με τις γραμμές είναι εκτεθειμένος αλλά λίγο πίσω να έβαλε ο ΒΑΡίστας την γραμμή, είναι άλλη φάση. Ίσως του χρόνου έχουμε το αυτοματοποιημένο οφσάιντ, θα βγαίνει αυτόματα σε 5-6 δευτερόλεπτα. Εδώ είναι πολύ οριακή φάση, στην αρχή πίστεψα ότι είναι κανονικό το γκολ".

ΦΑΣΗ 2/ (07:10) ΑΚΥΡΟ τέρμα Ανόρθωσης: "Εδώ πήρε τη μπάλα και μετά υπάρχει ένα στιγμιαίο πάτημα του ποδιού. Δεν πάει με πρόθεση. Είναι μια δύσκολη φάση στην οποία θεωρώ ότι έγινε λάθος. Είναι σχεδόν ακαριαίο το πάτημα με το πόδι μετά που κέρδισε τη μπάλα ο παίκτης. Κακώς παρενέβη το ΒΑΡ".

ΦΑΣΗ 3/ (58:20) Κλωτσάει τη σημαία ο Οκριασβίλι, είναι κάρτα; (είχε κίτρινη στο πρώτο μέρος): "Ξεκάθαρα υπάρχει παράβαση, είναι προσβολή για το άθλημα. Δεν μπορεί να κλωτσάει το σημαιάκι, είναι κίτρινη. Αλλά εδώ είναι θέμα το πως διαχειρίζεται ο ρεφ το παιχνίδι, αν θα αποβάλει έναν παίκτη με 2η κίτρινη για έναν πανηγυρισμό. Όμως βάση κανονισμών είναι κίτρινη. Σίγουρα στους πανηγυρισμούς υπάρχει μια ελάστικότητα. Πάμε με το πνεύμα και όχι με το γράμμα του κανονισμού. Είναι θέμα διαχείρισης από τον διαιτητή".

ΦΑΣΗ 4/ (94:00) Γκολ Απόλλων-Υπάρχει χέρι του σκόρερ; Φάουλ του Ντιγκινί; "Θεωρώ ότι τίποτα δεν έγινε από τα δυο. Δεν έχουμε ξεκάθαρο οπτικό πεδίο να είμαστε 100% σίγουροι αλλά την είδα πολλές φορές τη φάση. Το πολύ να την βρίσκει ψηλά με τον ώμο. Δεν έχουμε καλή οπτική. Με το νέο πρωτάθλημα πρέπει να διορθωθεί η κάλυψη των παιχνιδιών".

ΦΑΣΗ 5/ (26.10) Ζητάει πέναλτι η ΑΕΛ με τον Μαέ: "Δύσκολη φάση, υπάρχει ένα τράβηγμα ψηλά. Εγώ θα έλεγα ότι μπορεί να δοθεί πέναλτι. Αν δινόταν πέναλτι θα πηγαίναμε και για κόκκινη κάρτα".

ΦΑΣΗ 6/ (56.30) Πτώση Σάντος, ζητάει πέναλτι ΑΕΛ: "Νομίζω ότι δεν είναι κάτι, τον σπρώχνει ο ίδιος ο συμπαίκτης του. Δεν έχει παρέμβει ο αμυντικός. Καμία παράβαση".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο