Το μοναδικό λάθος που εντόπισε ο Σκαπούλλης από τη διαιτησία στο ΓΣΠ!

Τις επίμαχες φάσεις από τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Δόξα στο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική ανέλυσε ο καθηγητής διαιτησίας Χριστάκης Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» του ΡΙΚ.

Όλα όσα είπε:

Για το τέρμα του Σαντίκ και την υπόδειξη οφσάιντ: «Ο παίκτης της Δόξας ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ αντί να δείξει ότι δεν θέλει συμμετοχή κινήθηκε προς τον αντίπαλο παίκτη και επενέβη στο παιχνίδι. Ο βοηθός έκρινε ότι επέμβηκε και σωστά ακυρώθηκε το γκολ».

Για τη φάση που ο Χούμποτσαν έδιωξε στη γραμμή τέρματος: «Δεν πέρασε τη μπάλα την γραμμή, ο διαιτητής ήταν κοντά και ορθά δεν καταλογίστηκε γκολ»

Για το δεύτερο ακυρωθέν γκολ της Δόξας: «Από την ζωντανή μετάδοση είπα ότι υπάρχει παίκτης οφσάιντ. Μπήκαν οι γραμμές και φάνηκε οφσάιντ. Αυτός είναι ο ρόλος το VAR».

Για την αποβολή του Γκόμεθ: «Σωστά αποβλήθηκε. Το VAR βελτιώθηκε στη χρήση τη κόκκινης κάρτας».

Για το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια την αποβολή του Σισκόφσκι: «Εφόσον ο τερματοφύλακας έπαιξε πρώτος την μπάλα και δέχεται μαρκάρισμα εκτός φάσης μιας και η μπάλα έφυγε, λανθασμένα το VAR δεν επενέβη. Υπήρχε παράβαση στο ξεκίνημα της φάσης. Υπήρξε αδυναμία στη συνεργασία για την εξέταση της φάσης».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο