Ο Τσίκινης ανέλυσε την παράξενη φάση στο Δασάκι

Την παράξενη φάση που έλαβε χώρα στο Δασάκι το απόγευμα του Σαββάτου, ανάμεσα στον Εθνικό και την ΑΕΛ, σχολίασε στην εκπομπή "SUPER MONDAY" ο Ηρακλής Τσίκινης.

Θυμίζουμε πως το ball boy έριξε την μπάλα στο Βοζίνια για να εκτελέσει το ελεύθερο, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ χωρίς να τη στήσει πάσαρε στον Μαζάν και ο τελευταίος την πήρε με τα χέρια. Ο Νικολάου έδωσε πέναλτι για χέρι, αλλά μετά επανεξέτασε τη φάση και ακύρωσε την απόφαση του.

Ο σχολιασμός του κ. Τσίκινη για τη συγκεκριμένη φάση

ΦΑΣΗ 3/ 36:00 Πέναλτι και μετά άκυρο το πέναλτι για Εθνικό: "Ο τερματοφύλακας παίζει δυο φορές τη μπάλα. Εδώ έχουμε κακή επανέναρξη του παιχνιδιού. Έπρεπε να δοθεί έμμεσο εις βάρος του τερματοφύλακα. Ο διαιτητής κακώς δεν έχει δει τι έγινε, θα μπορούσε όμως να βοηθήσει ο βοηθός. Δεν μπορώ να τον δικαιλογήσω που δεν βοήθησε τον διαιτητή. Στο πρωτόκολλο του ΒΑΡ δεν υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά για το αν παρεμβαίνει σε επανέναρξη. Όμως αφού δόθηκε πέναλτι, το ΒΑΡ έπρεπε να παρέμβει για το αν ήταν έμμεσο. Εδώ είχαμε διπλό παίξιμο της μπάλας από τον τερματοφύλακα. Είναι έμμεσο εις βάρος του τερματοφύλακα. Ξεκάθαρο ότι έχουμε παράβαση".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο