Τα πέναλτι που ζήτησαν στο Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ και το ακυρωθέν γκολ του Ζάιρο

Ο πρώην διεθνής διαιτητής και σχολιαστής επίμαχων φάσεων Γιαννάκης Κυπριανίδης μιλώντας στo Super Sport FM 104.0, σχολίασε τις φάσεις των μέχρι σήμερα αναμετρήσεων της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σε παιχνίδια που δεν έγινε ανάλυση δεν είχαμε φάσεις.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ

17’ Ένα φάουλ ζήτησε η γηπεδούχος, μια προβολή. Ο διαιτητής είπε παίζεται, συνεχίστηκε το παιχνίδι και στην αντεπίθεση είχαμε το πέσιμο του Μάγκλιτσα στην περιοχή. Για εμένα υπάρχει παράβαση από φάουλ, στη δεύτερη για εμένα δεν υπάρχει πέναλτι.

34’ Πέναλτι ζητά η Νέα Σαλαμίνα σε μαρκάρισμα του Κλιμοβιτς. Κέρδισε την κεφαλιά, δεν θεωρήθηκε ότι η ενέργεια αντίπαλου παίκτη που τον κρατούσε ήταν παράβαση. Και εγώ έτσι πιστεύω όπως είδα τη φάση. Δεν υπήρχε παράβαση. Ούτε στη συνέχεια της φάση.

ΠΑΦΟΣ FC – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

22΄Ακυρώνεται γκολ της Πάφου. Ο Ζάιρο δέχθηκε μπαλιά από τον Ντάγκοβιτς. Δεν θεωρούμε πάσα επειδή χτύπησε σε πόδι αντίπαλου. Απλά χτύπησε στον αντίπαλο η μπάλα και πήγε στον παίκτη που ερχόταν από θέση οφσάιντ. Αυτή η φάση θυμίζει τη φάση στο Τυνησία – Γαλλία με το γκολ των Γάλλων που ακυρώθηκε με τη βοήθεια του VAR.

53’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Ντάγκοβιτς. Βλέπουμε ένα αμυντικό να έχει τα χέρια του στην πλάτη επιθέμενου και χωρίς να πεταχθεί για κεφάλι, έσπρωξε και έκανε τη δουλειά του. Δεν μας έκαναν κοντινό πλάνο.

61’ Ο Γκεριέ του Ολυμπιακού πασάρει στον τερματοφύλακά του και δεν αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει παίκτης εκεί. Ο Ζάιρο είναι μεν σε θέση οφσάιντ, όμως ήταν από αντίπαλο παίκτη που δέχθηκε τη πάσα.

80’ Δεν ξεκαθαρίζει από τα ριπλέι ούτε το goal-line για να ξέρουμε αν πέρασε τη γραμμή η μπάλα μετά από κεφαλιά του Κβίντα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο