Διαφώνησαν για το πέναλτι του ΑΠΟΕΛ!

Δύο διαφορετικές εκδοχές δόθηκαν από τους δύο αναλυτές και πρώην διαιτητές στο φίλαθλο κοινό για το πέναλτι που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ στο ματς με τον Ακρίτα. Ο λόγος για τους Γιαννάκη Κυπριανίδη και Ηρακλή Τσίκινη.

Αναλυτικά οι δύο τοποθετήσεις:

Kυπριανίδης: «Το VAR κάλεσε τον διαιτητή να του δείξει μια φάση για χέρι στην περιοχή του Ακρίτα. Έσπασε η μπαλιά, ο Κβιλιτάια έκανε τακουνάκι, η μπάλα πήρε ύψος και πέρασε μπροστά από τον Γαβριήλ. Φαίνεται το χέρι του να είναι εκεί στο κεφάλι, ναι μεν σε αφύσικη θέση αφού είναι πάνω από το κεφάλι. Όσες φορές και αν την πρόσεξα είδα την πορεία της μπάλας να μην αλλοιώνεται. Για εμένα βάση της πορεία της μπάλας και ότι σε κανένα σημείο δεν ζόφοσε, δεν είναι πέναλτι. Μας το έδειξαν από μια κάμερα, αν μας το έδειχναν από πίσω κάμερα ίσως να ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα».

Τσίκινης: «Πολύ σωστά ο ΒΑΡίστας έστειλε τον ρεφ να τον δει. Το χέρι είναι σε έκταση, σε μη φυσική θέση, διογκώνει παράνομα το σώμα του. Η μπάλα πάει στο χέρι από κόντρα. Σωστά παρενέβη το ΒΑΡ και διορθώθηκε το λάθος. Ο αμυντικός άνοιξε το χέρι και δεν προσπαθεί να το μαζέψει άρα είναι ένα παράνομο χέρι. Η κάλυψη δεν είναι η καλύτερη, είδα πολλά ριπλέι για να σχηματίσω άποψη. Το είπαμε πολλές φορές ότι η κάλυψη πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο