Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΠ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/9/2023 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΕΠ, μέσα σε ένα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, και με όλους ανεξαίρετα του Αντιπροσώπους να δηλώνουν την θέληση τους, για συνέχιση και αναβάθμιση του ωραίου και αγνού θεσμού του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕΠ κ. Ανδρέας Ματσάγγος στην καθιερωμένη Λογοδοσία του για την προηγούμενη χρονιά, αφού πρώτα καλοσώρισε όλους τους Αντιπροσώπους, τόσο για την προσπάθεια και συνεργασία τους όσο και για την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση, ανέφερε και τα πιο κάτω : «Η δύσκολη ομολογουμένως χρονιά 2022-2023 πέρασε κατά τη δική μας εκτίμηση με θετικό πρόσημο και στις τρείς επαρχίες, Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Διεξήχθηκαν τα Πρωταθλήματα μας και μάλιστα με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος τους.

Οι τοπικές Ομοσπονδίες χωρίς δόση υπερβολής έκαναν τρομερή δουλειά, καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έδειξαν υπομονή, υπευθυνότητα και σοβαρότητα, παίρνοντας έτσι και το ανάλογο χειροκρότημα από όλους. Από πλευράς της ΚΟΕΠ, καταφέραμε και πήραμε ένα πολύ καλό νούμερο χορηγίας από τον ΚΟΑ, συνεχίσαμε τη συνεργασία μας με την ΚΕΟ, πήραμε χορηγία από τον ΟΠΑΠ. Περιττό να τονίσω πως το μεγαλύτερο μέρος των χορηγιών διανεμήθηκε στις τοπικές Ομοσπονδίες ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους, ενώ και φέτος δώσαμε αρκετή δημοσίευση στα ΜΚΔ και επ΄ ευκαιρία νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο και ακούραστο εργάτη του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου κ. ΤΑΣΟ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ.

Πραγματοποιήσαμε και φέτος τους αγώνες Μικτών Πόλεων και επ΄ ευκαιρία συγχαίρουμε για άλλη μια φορά της Μικτή ομάδα της ΛΑΡΝΑΚΑΣ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Μικτών Πόλεων της ΚΟΕΠ, γεγονός που τιμά ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο, την τεχνική ηγεσία και γενικά την ομάδα της Λάρνακας. Επίσης πραγματοποιήσαμε τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα και συγχαίρουμε την ομάδα του ΧΑΛΛΟΥΜΑ (Αραδίππου) για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΚΟΕΠ και την ομάδα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Λεμεσού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων ΚΟΕΠ.»

Τελειώνοντας ο πρόεδρος της ΚΟΕΠ κ. Ανδρέας Ματσάγγος αφού ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς του Ερασιτεχνικού, ΚΟΑ, ΚΕΟ και ΟΠΑΠ, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους για τον χρόνο που αφιερώνουν στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, επανέλαβε την δέσμευση του Δ.Σ. της ΚΟΕΠ για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προς τις Τοπικές Ομοσπονδίες για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τους.

Στην συνέχεια ο Ταμίας της Ομοσπονδίας κ.Χριστάκης Ιωάννου, ανέλυσε τους οικονομικούς λογαριασμούς της ΚΟΕΠ, και έδωσε πλήρη επεξήγηση των διαφόρων εσόδων και εξόδων της Ομοσπονδίας για το 2022. Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, η ΚΟΕΠ δεξιώθηκε όλους τους παρευρισκομένους στο Εστιατόριο ΛΥΣΗ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο