Αναβλήθηκε η πορεία - Αποφασίζει το Υπουργικό Συμβούλιο

Η Κίνηση Ιδιοκτητών Φούτσαλ ανέβαλε την προγραμματισμένη πορεία διαμαρτυρίας προς το Προεδρικό, αφού ενημερώθηκε ότι το αίτημα της για άνοιγμα των γηπέδων (5x5) θα εξεταστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο την προσεχή Παρασκευή

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αγαπητοί Φουτσαλίστες,

Μετά από ενημέρωση που είχαμε από τις Αρμόδιες Αρχές ότι το αίτημα μας για άνοιγμα των Γηπέδων Φούτσαλ (5x5) στις 17/05/2021 θα τεθεί ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου για συζήτηση την Παρασκευή (14/05/2021), αποφασίστηκε όπως η σημερινή προγραμματισμένη πορεία διαμαρτυρίας προς το Προεδρικό, αναβληθεί και μεταφερθεί σε κατοπινό στάδιο εάν και εφόσον δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας.

Ο σκοπός μας δεν είναι ούτε η δημιουργία εντυπώσεων αλλά ούτε και ο δυναμιτισμός του ήδη βαρυφορτωμένου κλίματος που επικρατεί τις μέρες μας ένεκα της πανδημίας. Αυτό που ζητούμε ξεκάθαρα είναι η ίση μεταχείριση και το άνοιγμα των επιχειρήσεών μας.

Η Κίνηση Φούτσαλ θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που περιβάλουν το εν λόγω θέμα και θα σας κρατά ενήμερους των εξελίξεων και των περαιτέρω κινήσεών μας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο