Τηλεδιάσκεψη ΠΑΣΠ για την πρώτη συνεδρία της Επιτροπής Γ' Κατηγορίας

Μια σημαντική και παραγωγική τηλεδιάσκεψη είχαν το βράδυ της Δευτέρας (12/10) η ηγεσία του ΠΑ.Σ.Π. με τη νεοσύστατη Επιτροπή Γ’ Κατηγορίας του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών. Οι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστές είχαν μια πολύ χρήσιμη συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η συγκεκριμένη Κατηγορία και δήλωσαν έτοιμοι να προωθήσουν τυχών ενέργειες προς επίλυση τους.

Καταγράφηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το χώρο και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη του αθλήματος ενώ αρκετές είναι οι διακρίσεις σε βάρος των Κύπριων ποδοσφαιριστών όπως ο κανονισμός που δεν επιτρέπει ερασιτέχνες άνω των 28 ετών. Αν η Γ’ Κατηγορία ήταν «φυτώριο» νεαρών ταλέντων για την Α’ Κατηγορία τότε δεν θα απουσίαζαν από τις προπονητικές ομάδες πολλών σωματείων γυμναστές και φυσιοθεραπευτές ενώ θα υπήρχαν και πολλά παραδείγματα τέτοιων ποδοσφαιριστών.

Το ενδεχόμενο διαδικτυακής κάλυψης των αγώνων, οι ημέρες και ώρες έναρξης των παιχνιδιών και οι απάνθρωπες συνθήκες σε αρκετά αποδυτήρια με ακαθάριστα και βουλωμένα αποχωρητήρια και μπάνια χωρίς ζεστό νερό ήταν ακόμη μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ο σκοπός της νεοσύστατης Επιτροπής είναι η στήριξη στη μοναδική ημιεπαγγελματική Κατηγορία της ΚΟΠ, η βελτίωση των συνθηκών και γενικότερα η καταγραφή και αναγνώριση των εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά του ο ΠΑ.Σ.Π. αναλαμβάνει πρωτοβουλία για έναρξη διαλόγου με τους διάφορους φορείς, με στόχο τη βελτίωση όλων όσων αναφέρθηκαν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο