Εξέλιξη: Ζητούν την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη!

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ομάδα Apollon Ladies μέσω του οποίου ζητούν την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη από τη θέση του εκπρόσωπου του σωματείου της ομάδας στην ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την άμεση παραίτηση του κ. Φοίβου Βάκη.

Ο κ. Βάκη είναι ο εκπρόσωπος του σωματείου Απόλλων στην ΚΟΠ τα τελευταία 16 χρόνια.

16 χρόνια απραξίας.

16  χρόνια που, αντί να στηρίζει βρίσκεται απέναντι στην ομάδα που υποτίθεται εκπροσωπεί.

16 χρόνια προσβολής των άξιων προκάτοχων του που εκπροσώπησαν το ιστορικό μας σωματείο στην ομοσπονδία.

16 χρόνια εκμετάλλευσης του Απόλλωνα και προσωπικής προβολής, μέσα από δωρεάν ταξίδια και συμμετοχή σε Επιτροπές της UEFA, κρατώντας και την κενή καρέκλα του προέδρου της Επιτροπής Γυναίκειου Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, με πρακτικά μηδενικό έργο.

Για 16 ολόκληρα χρόνια που η ομάδα μας κατέκτησε 36 τρόπαια  στην Κύπρο και εκπροσώπησε επάξια τον Απόλλωνα στην Ευρώπη, ο κ. Βάκη δεν παρακολούθησε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρωπαϊκό μας αγώνα, ενώ βρέθηκε μόνο σε ΕΝΑΝ  από τους 400 αγώνες της ομάδας μας στην Κύπρο.

Ο άνθρωπος αυτός απέτυχε! Αποδείχθηκε πολύ λίγος για ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο όπως ο Απόλλωνας. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν του έχουμε καμία εμπιστοσύνη.

Για τους λόγους αυτούς, το Δ. Σ. της Apollon Ladies, έχει αποφασίσει ομόφωνα και ζητά την άμεση παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου μας κ. Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Επιφυλασσόμαστε να παραθέσουμε αναλυτικά όλους τους λόγους που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή, μέσω δημοσιογραφικής διάσκεψης.

ΔΣ Apollon Ladies»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο