Σειρά έχουν τα βραβεία για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Μετά τη Γ’ και Β’ Κατηγορία, τη σκυτάλη των φετινών βραβείων που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών παίρνουν τα «PASP BEST11 WOMEN’S AWARDS 2023-24»!

Η κορυφαία στιγμή για το γυναικείο ποδόσφαιρο όσον αφορά την ανάδειξη και προβολή των κορυφαίων ποδοσφαιριστριών και του καλύτερου προπονητή του πρωταθλήματος, θα προβληθεί αύριο Τρίτη του Πάσχα στις 16:00. Όπως και στις δύο άλλες περιπτώσεις, ο ΠΑ.Σ.Π. φρόντισε να φέρει μπροστά στις οθόνες σας τα βραβεία μέσω του καναλιού του Συνδέσμου στο YouTube.

Ο ΠΑ.Σ.Π. σας παρουσιάζει σήμερα τις 27 ποδοσφαιρίστριες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους. Στη ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας του γυναικείου πρωταθλήματος, συμμετείχαν οι ποδοσφαιρίστριες όλων των ομάδων του πρωταθλήματος. Οι τελευταίες είχαν τη δυνατότητα επιλογής μόνο μέσα από τις αντίπαλες ομάδες.

Οι ποδοφαιρίστριες της νταμπλούχου ομάδας της Apollon Ladies κυριαρχούν ανάμεσα στην 27άδα αφού σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται 13! Ακολουθούν ο Άρης και η Λευκοθέα Λατσιών με πέντε ποδοσφαιρίστριες, η Ομόνοια με τρεις, ενώ η Lakatamia F.C. διαθέτει μία.

Αναλυτικά, η 27άδα αποτελείται από τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

·         Elizabeth Oppong, Elshaddai Acheampong, Joana Dantas, Krystyna Freda, Manisha Kalyan, Olivia Anokye, Steffi Hardy, Ανδριάνα Μίλα, Ελένη Γιάννου, Μαρία Ματθαίου, Μαρία Παναγιώτου, Μαριλένα Γεωργίου, Φιλίππα Σάββα (Απόλλων Ladies)

·         Άντρια Ευστρατίου, Δήμητρα Καραπέτσα, Μαρία Σάββα, Χριστίνα Κυριακίδη, Χρύσω Μιχαήλ (Άρης)

·         Γαλήνη Ζαχαρίου, Ειρήνη Μιχαήλ, Ελένη Παναγιώτου, Λία Σιακαλλή, Χαρά Χαραλάμπους (Λευκοθέα)

·         Linda Amoako, Ελίνα Παναγιώτου, Κωνσταντίνα Κουζάλη (Ομόνοια)

·         Παναγιώτα Θεοφίλου (Lakatamia F.C.)

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ευχαριστεί το εστιατόριο Buffalo Wings & Rings στη Λεμεσό για τη φιλοξενία της εκδήλωσης και τον δωροθέτη των νικητών Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice & PharmaLEAD.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο