Έντονο κυανόλευκο χρώμα στα βραβεία του Πρωταθλήματος Γυναικών (video)

Περισσότερες από τις μισές ποδοσφαιρίστριες της κορυφαίας ενδεκάδας του γυναικείου πρωταθλήματος ανήκουν στο ρόστερ της Apollon Ladies, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στα «PASP BEST11 WOMEN’S AWARDS 2023-24», τα οποία μεταδόθηκαν από το κανάλι του Συνδέσμου στο YouTube.

Είναι ενδεικτικό ότι ανάμεσα στις τοπ έντεκα, συμπεριλαμβάνονται εφτά ποδοσφαιρίστιες των κυανολεύκων, ενώ από δύο έχουν ο Άρης και η Λευκοθέα Λατσιών. Τις απονομές των βραβείων πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης και εκ μέρους του εστιατορίου Buffalo Wings & Rings στη Λεμεσό, ο Fouad Batshon.

Συγκεκριμένα, στη θέση κάτω από τα γκολπόστ συναντάμε τη Μαρία Ματθαίου (Apollon Ladies), στα αριστερά τη Manisha Kalyan (Apollon Ladies), δεξιά τη Μαριλένα Γεωργίου (Apollon Ladies), ενώ στο κέντρο της άμυνας τις Λία Σιακαλλή (Λευκοθέα) και Δήμητρα Καραπέτσα (Άρης). Στη μεσαία γραμμή υπάρχει μόνο κυανόλευκο χρώμα, με τη Φιλίππα Σάββα να έχει ανασταλτικά καθήκοντα, τη Μαρία Παναγιώτου σε ρόλο «οχταριού» και τη Joana Dantas σε ένα ελεύθερο ρόλο πίσω από την επιθετικό Elshaddai Acheampong (Apollon Ladies). Την τελευταία πλαισιώνουν από αριστερά η Ειρήνη Μιχαήλ (Λευκοθέα) και από δεξιά η Χριστίνα Κυριακίδη (Άρης). Η καλύτερη ενδεκάδα αναδείχθηκε μέσα από ψηφοφορία που συμμετείχαν όλες οι ποδοσφαιρίστριες.

Ξεπέρασε το 50% ο Τσιακλής
Ο προπονητής της Λευκοθέας Στέλιος Τσιακλής αναδείχθηκε ο καλύτερος στην κατηγορία του. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας των Λατσιών συγκέντρωσε ποσοστό 55% των ψήφων, με τον Ανδρέα Ματθαίου της Apollon Ladies να ακολουθεί με 24%.

Η κορυφαία παίκτρια και η πρώτη σκόρερ
Από τις βραβεύσεις απουσιάζουν αυτή της πρώτης σκόρερ του πρωταθλήματος Elshaddai Acheampong, καθώς και της “The Best Player” η οποία έλαβε τις περισσότερες ψήφους των αντιπάλων συναδέλφων της. Όχι, όμως, τυχαία. Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις αποκτούν μία άλλη αίγλη αφού φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων «PASP FOOTBALL AWARDS», θα πραγματοποιηθούν στα συγκεκριμένα μεγάλα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π., που είναι προγραμματισμένα για τις 15 Μαΐου στο Monte Caputo.

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο