Στις 5 Ιουλίου η κλήρωση για τις Apollon Ladies ενόψει Women's Champions League

Στις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία η κλήρωση για τις πρώτες φάσεις της διοργάνωσης UEFA Women's Champions League.

Η πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies θα μας εκπροσωπήσει για άλλη μια χρονιά στη διοργάνωση με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Η ομάδα μας με βάση της κατάταξη της Κύπρου στην κατάταξη της UEFA θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της από την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Η φετινή διοργάνωση θα αρχίσει με την προκριματική φάση όπου θα λάβουν μέρος οι τέσσερις ομάδες που προέρχονται από τις χώρες με το μικρότερο βαθμολογικό συντελεστή.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης, όπου θα συμμετέχει η πρωταθλήτρια μας ομάδα, θα διεξαχθούν μεταξύ 4 - 7 Σεπτεμβρίου σε μορφή ομίλων και οι ομάδες που θα προκριθούν, θα λάβουν μέρος στη δεύτερη προκριματική φάση και η κλήρωση θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Οι αγώνες της δεύτερης φάσης θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 18 - 19 Σεπτεμβρίου και 25 - 26 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Η φάση των ομίλων θα αρχίσει στις 8 - 9 Οκτωβρίου 2024 και ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 23, 24 ή 25.05.2025.

Σημειώνεται ότι η κλήρωση για τη φάση των ομίλων θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο