Κέρκεζ: "Γιατί να με βρίζουν;"

Αρκετά αναστατωμένος και έντονος εμφανίστηκε στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, κατήγγειλε μερίδα φίλων της ΑΕΚ που τον έβριζε σε προσωπικό επίπεδο, τον χαρακτήρισαν μουσουλμάνο και καταλήγοντας αναφέρθηκε στο σκληρό φάουλ του Τρουγιόλς στα τελευταία λεπτά του αγώνα. 

«Ένας δύσκολος αγώνας. Είναι ωραία παιχνίδια, με ένταση. Σίγουρα η ΑΕΚ είναι διαφορετική και καλύτερη. Είναι φυσιολογικό για τους παίκτες, ο Σωφρόνης έχει τη δική του δύναμη που μεταδίδει τους παίκτες. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που έπαιξαν όπως έπρεπε. Κάναμε ότι έπρεπε για να πάμε στον επόμενο γύρο. Είναι μια νίκη για τον φροντιστή μας Μιχάλη, που έκανε εγχείρηση στην καρδιά, την περασμένη εβδομάδα».

Για το δεύτερο ημίχρονο, που η ομάδα του ήταν καλύτερη, ανέφερε: «Όταν έρθει νέος προπονητής, δεν ξέρεις που θα παίξει, με τι σύστημα. Θέλαμε κάποια λεπτά για να καταλάβουμε. Τους είπα να πιστέψουν και να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν μια πανάξια νίκη στο τέλος».

Ακολούθως ο Βόσνιος τεχνικός, τόνισε: «Κερδίσαμε δύο ντέρμπι, όμως θέλαμε λίγο παραπάνω καιρό γιατί ήρθαμε από μεγάλη αποχή. Κάναμε κάποια καινούργια πράγματα και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Στο τέλος και μετά από σχετική ερώτηση, ο Ντούσαν Κέρκεζ απάντησε σε έντονο ύφος: «Ο Καραπατάκης είναι ένας άνθρωπος. Έχει τον σεβασμό μου. Πριν από κάποια χρόνια έλεγαν πως είμαι μουσουλμάνος κι άλλα πολλά. Αν νομίζουν πως θα έρθω και δεν θέλω να κερδίσω… Ο Σωφρόνης είναι σαν εμένα, θέλει να κερδίζει. Γιατί να με βρίζουν; Αν είμαι μουσουλμάνος ποιο είναι το πρόβλημα; Είμαι Σέρβος ορθόδοξος. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, νευριάζω. Υπάρχουν παίκτες… Είδατε τι έγινε, ήταν φάουλ του Τρουγιόλς; Ήταν φάουλ για φυλακή. Ξέρετε τι είναι fair play; 2-3 λεπτά πριν το τέλος ενώ χάνεις να κάνεις τέτοιο φάουλ; Θέλω να κερδίζω. Αν θέλουν να με βρίζουν δεν έχει πρόβλημα εγώ είμαι πιο δυνατός».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο