Λες και πήγε άλλη ΑΕΛ στην Λευκωσία

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να προβλέψει ένα τέτοιο σενάριο. Ούτε και ο πιο... χουβαρντάς ουδέτερος φίλαθλος. Και αυτό γιατί η φετινή ΑΕΛ είχε παραδώσει εξαίρετα διαπιστευτήρια. Λες όμως και άλλη ομάδα πήγε στην Λευκωσία.

Ήττα με 4-2 δίκαιη σαν αποτέλεσμα και σαν σκορ. Θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα. Πολλά λάθη, άμυνα που έμπαζε από παντού. Έλλειψη συγκέντρωσης, έλλειψη ηρεμίας. Ομάδα που παρέδιδε μαθήματα για την συνοχή των γραμμών, αλλά για σχεδόν για 90 λεπτά ήταν κομμένη στα τρία. Τίποτα δεν λειτούργησε με δύο λόγια. Ευτυχώς για την ομάδα του Κέρκεζ μίλησε στο 90' η κλάση του Μαεέ και αύξησε τις πιθανότητες ανατροπής. Θα είναι δύσκολο, αλλά τουλάχιστον δεν θα έχει βουνό να ανέβει. Λόφος και μάλιστα απότομος θα είναι όμως.

Βέβαια αυτή την ώρα, στην ΑΕΛ δεν θα ασχοληθούν με τον επαναληπτικό. Προέχει ο μεγάλος αγώνας με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα. Διαφορετικού είδους αγώνας από κάθε άποψη, αλλά σίγουρα ο Κέρκεζ στην ετοιμασία δεν θα αφήσει χωρίς ανάλυση τις απρόσμενες παθογένειες του Μακαρείου.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο