Ακόμη ένα, τελευταίο βήμα...

Μία τεράστια ευκαιρία έχει ενώπιον της η Ομόνοια, να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα τρόπαιο και ουσιαστικά να σώσει μια χαμένη χρονιά, που φάνταζε μέσα Φεβρουαρίου να είναι αποτυχημένη.

Ένας τίτλος που δεν θα σκορπίσει απλά χαμόγελα λόγω της κατάκτησής του, αν επαληθευτεί, αλλά θα βάλει και... πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της ομάδας, με βάση και τη δεδομένη συμμετοχή στους ομίλους του Europa Conference League.

Το μομέντουμ και η εικόνα που μας παρουσίασε το σύνολο του Νιλ Λένον, ειδικότερα στα τρία τελευταία παιχνίδια Κυπέλλου, της δίνουν - και δικαιωματικά - τον τίτλο του φαβορί. Το θέμα είναι να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου. Να δώσει την απαραίτητη σοβαρότητα και να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο, απλά τον εαυτό της.

Σε κανένα σημείο, δεν θα φοβηθεί το παιχνίδι ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός και δεν εκτιμούμε ότι θα αλλάξει τον τρόπο προσέγγισής του. Ετοίμασε την ομάδα με στόχο να παίξει το ποδόσφαιρο που είδαμε στα τελευταία της καλά παιχνίδια, με πίεση ψηλά και συνεχής κίνηση που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε η Ομόνοια να «πνίξει» τον αντίπαλο.

Ένα γρήγορο γκολ στον τελικό, αλλάζει τα δεδομένα και αυτό θα κυνηγήσουν οι παίκτες του. Δεδομένα πάντως θα έχουμε αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, μιας και ο Λέτσιακς έχει με το μέρος του τις πιθανότητες να είναι στην 11άδα, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Μάταβζ.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο