Ανακοίνωση από τον ΑΣΙΛ: ''Οφείλουμε να σεβαστούμε την υγεία...''

Ο ΑΣΙΛ με την πιο κάτω ανακοίνωση αναφέρει πως από τη μια ''κατανοεί την ανάγκη για καθημερινά ρεπορτάζ και ενημέρωση αλλά, από την άλλη, οφείλουμε να σεβαστούμε την υγεία αλλά και την κατάσταση κάθε Σωματείου και των αθλητών ή/και παραγόντων του που παλεύουν καθημερινά, τόσο για αντιμετώπιση του θέματος και αναχαιτηση της πανδημιας, όσο και για κάλυψη των οικονομικων συνεπειων''.

Αναλυτικά:

"Το Δ. Σ κατανοεί την ανάγκη για καθημερινά ρεπορτάζ και ενημέρωση αλλά, από την άλλη, οφείλουμε να σεβαστούμε την υγεία αλλά και την κατάσταση κάθε Σωματείου και των αθλητών ή/και παραγόντων του που παλεύουν καθημερινά, τόσο για αντιμετώπιση του θέματος και αναχαιτηση της πανδημιας, όσο και για κάλυψη των οικονομικων συνεπειων.

Προαιτερότητα μας είναι η προστασία όσων έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό και η διαρκείς επικοινωνία μαζί τους και των αρμοδίων αρχών για συντονισμό στις οποίες ενέργειες μας, μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας ή/και της ανούσιας προβολής.

Είμαστε βέβαιοι πως αντιλαμβάνεστε την θέση μας και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να επικοινωνούμε για θέματα που άπτονται της αγωνιστικής κατάστασής και μόνον .

Με εκτίμηση,
Εκ του Δ. Σ ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο