«Δεν μας γεμίζει αυτό που βλέπουμε, δεν κάνουμε πάνω από τρεις ευκαιρίες»

Για τη μέχρι στιγμής εξέλιξη του πρωταθλήματος στη β' κατηγορία και την πορεία του Άρη σε αυτό μίλησε ο Λιάσος Λουκά, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εξέλιξη της εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Super Sport fm 104.0 ο προπονητής του Άρη:

Έχετε ένα φιλικό με τον Απόλλωνα σήμερα: «Θα έχουμε βεβαρημένο πρόγραμμα, καθώς μπαίνει και το Κύπελλο. Ίσως να μην κάναμε αυτό το φιλικό αν γνωρίζαμε από πριν το πρόγραμμα. Θα δώσουμε χρόνο σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ».

Φαίνεται στο γήπεδο αυτό που έλεγαν όλοι για ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Ακόμα τα θεωρητικά φαβορί δεν το έχουν δείξει στο γήπεδο, ούτε εμείς το δείξαμε. Αρχίσαμε με τρεις ισοπαλίες, μετά πήραμε νίκες με στενά σκορ. Δείχνει αυτό ότι ακόμα δεν βρήκαμε ρυθμό αλλά περιμένω στην συνέχεια από την ομάδα μου, την ποιότητα που έχουμε ότι θα πάμε καλύτερα. Είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις αλλά πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια».

Η νίκη στον Ψευδά σε έδωσε πολλά, ήταν πολύ σημαντική: «Ήταν κρίσιμη εκείνη η αγωνιστική. Ήταν ένα ματς με πίεση από παντού για όλους και το θετικό που κρατάω είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν και νικήσαμε μια ομάδα αλάνθαστη μέχρι σε εκείνο το σημείο. Μετά ήρθε και η δεύτερη νίκη και προσδοκούμε σε καλύτερη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Ο Οθέλλος είναι στην κορυφή, είναι η καλύτερη επίθεση, ήδη δουλεύουμε σε αυτό το ματς και θεωρώ ότι στα πλείστα των παιχνιδιών η έκβαση θα κρίνεται από την απόδοση των δικών μας παικτών».

Για την προσπάθεια της Εθνικής: «Είμαι της άποψης ότι μπήκαν στα βαθιά νωρίς οι μικροί, δεν εντάχθηκαν ομαλά στην Εθνική ομάδα. Θα χρειάζονταν κάποιοι πιο έμπειροι στην ομάδα. Θα μπορούσε να υπάρχει περισσότερη εμπειρία. Σεβόμαστε τις αποφάσεις των ανθρώπων της ΚΟΠ, στηρίζουμε την προσπάθεια. Βλέπουμε ταλέντο αλλά για την ώρα δεν μας γεμίζει αυτό που βλέπουμε. Δεν βλέπουμε σύνολο αλλά κάποιες ατομικές εκλάμψεις, δεν κάνουμε πάνω από τρεις ευκαιρίες».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο