Αγωνία στην Αλκή για τα αποτελέσματα COVID-TEST μετά το θετικό κρούσμα

Ανάμεσα στα χθεσινά κρούσματα covid19 είναι και ποδοσφαιριστής της Αλκής. Συγκεκριμένα πρόκειται για ποδοσφαιριστή που το τελευταίο διάστημα ήταν τραυματίας και τις τελευταίες δυο ημέρες δεν λάμβανε μέρος στις προπονήσεις (ΔΕΣ ΕΔΩ) καθώς ήταν άρρωστος.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η διοίκηση της Αλκης και όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας υποβλήθηκαν σήμερα σε διαγνωστικά τέστ. Τα αποτελέσματα αναμένονται το μεσημέρι ενώ σήμερα η ομάδα της Αλκής αγωνίζονται για το πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας με τον Ονήσιλο.

Για την όλη κατάσταση στην ομάδα της Αλκής είναι ενημερωμένη και η ΚΟΠ η οποία με την σειρά της αναμένει τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων και για το κατά πόσο θα διεξαχθεί ο αγώνας με τον Ονήσιλο ή όχι (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Ο αγώνας αναβάλλεται στη περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στην λίστα Α και Β της ομάδας Ανδρών του Σωματείου, σε περίοδο εντός 7 ημερών.

Στην περίπτωση που υπάρχει θετικό τεστ ποδοσφαιριστή την ημέρα του αγώνα, ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο αν προσκομιστούν προ του αγώνα αρνητικά αποτελέσματα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για αναβολή αγώνα θα λαμβάνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο