"Αν ήμουν στ' αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ως κόουτς, όπως είμαι στην Ομόνοια Ψευδά, θα τους έλεγα..."

Με αφορμή το σημερινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε στο Gazzetta Weekend Journal για το μεγάλο ντέρμπι του «Γ.Καραϊσκάκης» και στέλνει μήνυμα τόλμης και θάρρους στον Παναθηναϊκό. Γίνεται αναφορά επίσης και στο νέο του ρόλο στην Ομόνοια Ψευδά.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του:

"... Έχοντας αποδεχθεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, ως παίκτης – προπονητής στην Ομόνοια Ψευδά στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου, πλέον καλείται να διαχειριστεί και τους δικούς του ποδοσφαιριστές και στο ψυχολογικό κομμάτι. Οφείλει να προετοιμάζει και ένα ολόκληρο σύνολο παικτών για τις αναμετρήσεις, όχι να δουλεύει μονάχα τη δική του προσέγγιση σε κάθε ματς ξεχωριστά.

Αφού πλέον οφείλει να έχει και το σκεπτικό του προπονητή, το Gazzetta Weekend Journal τον έβαλε νοητά στ' αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ως κόουτς λίγα λεπτά πριν από το μεγάλο ντέρμπι και του ζήτησε μια... ομιλία προς τους παίκτες προτού εκείνοι βγουν στο γήπεδο.

«Αν ήμουν στ' αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ως κόουτς, όπως το κάνω τώρα στην Ομόνοια Ψευδά, θα έλεγα στα παιδιά ότι πρέπει να χαρούν το ντέρμπι όσο περισσότερο μπορούν. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει να έρθει η ήττα. Πάλι όμως, θα ξημερώσει η επόμενη μέρα και όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή. Δεν πρέπει να φοβάσαι την ήττα. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη που κάνεις και που θα κάνεις. Έτσι γίνεσαι νικητής, μέσα από λάθη.

Κανείς σε αυτή τη ζωή και στο ποδόσφαιρο δεν παίρνει νίκες. Να είστε περήφανοι για τον Παναθηναϊκό και να δώσετε τα πάντα. Και όλα μπορούν να γίνουν... Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο, δεν θα πρέπει να το ξεχνάει κανείς αυτό. Με 100% προσπάθεια και τύχη, συμβαίνουν και θαύματα. Να είστε θαρραλέοι με τα πράσινα...".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο