Ομόνοια Ψευδά για Πράνιτς: "Οι δρόμοι μας χωρίζουν σε έντονο κλίμα..."

Ανακοίνωση από την Ομόνοια Ψευδά για το "διαζύγιο" με Πράνιτς, με την ομάδα της Β' κατηγορίας να μην μπαίνει στη διαδικασία σχολιασμού των σημερινών του δηλώσεων. 

Πράνιτς για Ομόνοια Ψευδά - «Παίκτες χωρίς ρεύμα και νερό, τους μαγείρευα εγώ»!

Η ανακοίνωση:

"Ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Ψευδά, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Danjiel Pranić.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ποδοσφαιρική μας ομάδα, ο Danjiel υπήρξε εξαίρετος επαγγελματίας σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ξεχώρισε για την εργατικότητα του, δημιούργησε ένα σύνολο ανταγωνιστικό και ήταν κοντά για παραμονή στη Β’ Κατηγορία, που ήταν και ο φετινός στόχος.

Προσέφερε πολλά στην ομάδα μας όπως δήλωσε όμως δυστυχώς με της συνεχείς διακοπές του πρωταθλήματος, τους περιορισμούς στην παρουσία φίλαθλων και τα αρκετά προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω πανδημίας μας ανάγκασαν τον περασμένο Ιανουάριο να ενημερώσουμε παίχτες και προπονητές πως δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά και πως ήταν ελεύθεροι να αποφασίσουν αν θέλουν να αποχωρήσουν. Δυστυχώς όμως η κατάσταση οικονομικά και αγωνιστικά χειροτέρευε μέχρι και το παιχνίδι με τον Αχυρώνα που βρεθήκαμε στην ζώνη υποβιβασμού, έτσι κρίναμε ότι για να μείνει ζωντανός ο σύλλογος και υγειής έπρεπε να αποχωρίσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε της οποιεσδήποτε δηλώσεις που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, ούτε νοιωθουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε εντυπώσεις.

Οι δρόμοι μας χωρίζουν σε έντονο κλίμα όμως κρατάμε τις καλές αναμνήσεις.

Η οικογένεια της Ομόνοιας Ψευδά τους εύχεται από καρδιάς, κάθε καλό στη προσωπική του ζωή και καλή συνέχεια, γεμάτη επιτυχίες".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο