Β' Κατηγορία: Ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό

Ο Κούρης Ερήμης ανακοίνωσε πως ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΟΞ εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όπως γινεται αντιληπτό στις τάξεις των δυο ομάδων επικρατεί έντονη ανησυχία.

Η ανακοίνωση του Κούρη

Το Δ.Σ του Κούρη Ερήμης ανακοινώνει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από διενέργεια Rapid-Test  από συμπτώματα που παρουσίασε σήμερα το πρωί. Αμέσως το σωματείο μας έστειλε τον ποδοσφαιριστή  σε ιδιωτικό χημείο για διενέργεια τεστ PCR και στο οποίο σήμερα το απόγευμα βρέθηκε ξανά θετικός στον ιό. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής  είχε αγωνισθεί στον χθεσινό αγώνα με την ομάδα της Π.Ο Ξυλοτύμπου.

Το Σωματείο μας ενεργοποίησε το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ, πέρασε όλους τους ποδοσφαιριστές και προσωπικό από τεστ ταχείας ανίχνευσης σε σημεία δειγματοληψίας της κυβέρνησης και στα οποία όλοι ήταν αρνητικοί. Ανέβαλε επίσης την προγραμματισμένη προπόνηση σήμερα. Έκανε απολύμανση όλων των χώρων του γηπέδου από εγκεκριμμένη εταιρεία.

Θα γίνουν και πάλι τεστ στο Σάββατο πρωί 17/4/21 πριν τον προγραμματισμένο αγώνα μας με την ομάδα του Οθέλλου Αθηαίνου. Για όλα τα πιο πάνω είναι ενήμερη και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αλλά και το σωματείο της Π.Ο. Ξυλοτύμπου.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο