«Είναι προβληματική η κάρτα φιλάθλου, αν έρθει η αναστολή είμαστε εντάξει;»

Στο Ράδιο Πρώτο και την εκπομπή «Τρανζίσιον» με τον Θεόδωρο Καυκαρίδη μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπορούμε και επίσημα να μιλούμε για τον Νίκκι. Άκουσα αρκετούς να μιλούν θετικά για τον προπονητή μας. Να τα δούμε και στο γήπεδο αυτά. Εξάλλου είναι ο λόγος που τον επιλέξαμε.

Ένας προπονητής με παραστάσεις. Με τις περισσότερες ομάδες του είχε μια καλή παρουσία. Η δυσκολία ήταν να πειστεί ο καθένας να έρθει στη Β’ Κατηγορία. Ασχέτως με αυτά που λέμε εμείς ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας, η ουσία είναι πως θα παίζουμε στη Β’. Όμως φαίνεται ότι τους πείθουμε για να έρχονται και μακάρι να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα.

Το πλάνο που ξεκινήσαμε είναι διετίας. Αν όλα πάνε καλά, σκοπός μας είναι να μην κάνουμε πολλές αλλαγές. Ευελπιστούμε πως όλα θα πάνε καλά και θα συνεχίσουμε για πολλά χρόνια μαζί.

Ο προπονητής μας είναι σύμφωνος με τις προσθήκες που έγιναν. Έχουμε πει ότι το μοντέλο μας είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή. Θα ανταλλάζονται οι απόψεις, την ευθύνη την έχει ο Μάκης Παπαϊωάννου που αυτός επέλεξε τον Νίκκι. Αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο με τα χαρτιά είναι λίγο ανούσιο να συζητάμε με τα ονόματα. Προτιμούμε να τα ανακοινώνουμε και μετά να τα συζητάμε.

Τα παιδιά του γραφείο τύπου επιμελήθηκαν το video και αυτό μας ανεβάζει έστω και λίγο σε θέματα επαγγελματισμού. Και στα άλλα τμήματα μπήκε πλάνο διετίας και εφαρμόζεται ήδη. Έχουμε χωριστεί σε διάφορα τμήματα. Εκ μέρους του Δ.Σ εκπρόσωπος του γραφείου είμαι και εγώ. Όμως εμπλέκονται άλλα 6 άτομα. Είναι αδύνατο ένας να κάνει τα πάντα. Ας μην ξεχνάμε πως δεν έχουμε επαγγελματίες στη Διοίκηση. Είναι εθελοντές και δίνουν από τον ελεύθερο τους χρόνο. Προσπαθούμε και εμείς να βελτιωνόμαστε.

Κατά την άποψη μας είναι προβληματική η κάρτα φιλάθλου. Δεν υπάρχουν μέσα εναλλακτικοί τρόποι για να καταπολεμηθεί η βία. Η καταστολή πρέπει να είναι τελευταία στη σειρά. Όταν είδαμε περιστατικά βίας δεν παρατηρήσαμε να έχει δουλέψει αυτός ο θεσμός. Εμείς λέμε πως πρέπει να βλέπουμε το θέμα στην ολότητα του. Αν έρθει η αναστολή, είμαστε εντάξει; Στη νομοθεσία πρέπει να βρούμε λύσεις, να προτείνουμε. Είναι εύκολο να λες όχι, αλλά πρέπει να έχεις και μια πρόταση να κάνεις».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο