Τα διαρκείας, οι ερυθρόλευκες εμφανίσεις και οι ευχαριστίες

Δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Σαλαμίνας αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Αθλητικό Κέντρου του Σωματείου στο Μενεού, δημοσιογραφική διάσκεψη όπου παρουσιάστηκε επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας μας κ. Νικόδημος Παπαβασιλείου, τα εισιτήρια διαρκείας και οι επίσημες εμφανίσεις για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη ο προπονητής αναφέρθηκε στο αγωνιστικό του πλάνο και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του απηύθηναν οι δημοσιογράφοι. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας και οι επίσημες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας. Με το πέρας της διάσκεψης παρατέθηκε γεύμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ευχαριστεί θερμά όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας που είχαν συμμετοχή μέσω των δημοσιογράφων τους και διαβεβαιώνει ότι η καλή συνεργασία θα συνεχίσει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θερμές ευχαριστίες και στους χορηγούς μας Vitex (Α/φοί Ανδρέου), N. Papas Group, Bet on Alfa, Κλιματιστικά Gree, Ξυλεία Ηλίας Λάζος, Parimatch, McDonalds,Line Promotion, Primetel, Panatech Security, ACS Courier όπως επίσης και στην ταβέρνα Ζήνων για την ευγενική χορηγία του μεσημεριανού εδέσματος.

Πλήρες οπτικοασκουστικό υλικό από τη δημοσιογραφική διάσκεψη θα αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό του Σωματείου μας στο youtube Nea Salamis Ammochostos A.C.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο